Sport » Futsal

Jelentkezőket várnak a megyei futsalbajnokságba

Csíkból kilenc, Gyergyóból hét, Udvarhelyszékről egyelőre két csapat jelentkezett a bajnokságra. Rántsd össze a csapatot, nevezz be, jó móka.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

megyeifutsalbajnoksag
Csak két udvarhelyszéki csapat nevezett be eddig, több kellene
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. december 18., 10:45
0 hozzászólás. 

A Hargita Megyei Labdarúgó Szövetség a Székelyudvarhelyi Futsal Klubbal partnerségben megyei futsalbajnokságot szervez, a bajnokság lebonyolítása tornarendszerben történik, földrajzi elhelyezkedés és a csapatok számától függően.

A megmérettetés célja az, hogy a legmagasabb osztályban a megyét képviselő csapathoz újabb tehetséges játékosokat találjanak. Részt vehetnek a megyei 4., az 5., 6. és 7. ligában szereplő csapatok is a már meglévő leigazolásokkal, de új csapatok jelentkezését is várják.

A tervek szerint a bajnokságot január-márciusi időszakban szervezvik meg, tornarendszerben, földrajzi elhelyezkedés és a csapatok számától függően. Az egyes tornák győztesei a végső nagydöntőben mérkőznek meg egymással, a győztes pedig Hargita megye futsal-bajnoki címét szerzi meg.

A beiratkozási díj 90 lej, melyből Hargita Megyei Labdarúgó Szövetség a díjazást, a labdákat és a szervezési költségeket biztosítja. Az új csapatok az alakuláshoz szükséges illetékek összegét és más információkat megtalálják itt. A résztvevő csapatoknak a tornák során 32,50 lejt kell fizessenek mérkőzésenként, ami fedezi a játékvezető, valamint az orvosi asszisztens díját. Azok a csapatok, amelyek felajánlják, hogy megszerveznek egy tornát, mentesülnek a beiratkozási, valamint a játékvezetők és az orvosi asszisztens díjától.

Azok a nagypályás játékosok, melyeknek csapatai nem indultak a futsalbajnokságban, eligazolhatnak más csapathoz is, de egy új futsal-leigazolást kell készítsenek, amely csak a teremtornákra érvényes.

A mérkőzéseket a teremlabdarúgás szabályai szerint zajlanak, kivételt képez a játékidő (2x20 perc futóidő), ami csak az utolsó két percében lesz megállítva, ha a játék áll. Eddig Gyergyószentmiklós körzetéből hét csapat, Csíkszereda körzetéből kilenc csapat és Udvarhelyszékről két csapat jelentkezett.

A beiratkozási kéréseket innen lehet letölteni. További információkért érdeklődni és beiratkozni január 5-ig lehet Karda Zoltánnál (0723-753245) és Somolyák Istvánnál (0745-174765).



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."