Sport » Minifoci

Az Infopress SE-hez került a kupa

Jó iramú, sok helyzettel tarkított összecsapást játszott az Infopress SE és az Autogrup-Simó, végül büntetőlövések döntöttek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tufi 3

Tudod, hova került a legértékesebb trófea?

Ötödik alkalommal került sor a Tusványosi Fináléra,...
minifoci2016

Megmentenék a minifocit, ezért egynapos tornával “tiltakoztak”

Nem a minifocipályán játszottak, de ennek nyomós oka...

Lehet jelentkezni a városi minifoci-bajnokságra

Turnérendszerben szerveznék a minifocibajnokság őszi...

minifoci kupa
Fotó: Kakasy Botond.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2013. május 23., 16:17
1 hozzászólás. 

Szerdán este játszották a minifoci Tavasz Kupa döntőjét. A sorozatban a városi bajnokságban szereplő együttesek, illetve a 35 éven felüliek pontvadászatában résztvevő csapatok vettek részt, az egyenes kieséses rendszerben zajló kiírás legvégén az Infopress SE és az Autogruop-Simó közt dőlt el a győztes kiléte.

Szerdán este a sétatéri minifocipályán nagyon jó mérkőzést láthatott a közönség, mindkét csapat beleadott apait-anyait, hogy megszerezze a diadalt. Az első gólt Mihály Lehel szerezte, ezzel előnybe hozta az autogruposokat, de még a szünet előtt Fodor Attila egyenlített.

minifoci kupa, ipse

A második félidőben mindkét kapunál felváltva adódtak szituációk, bármelyik gárda bevihette volna a győzelmet jelentő találatot. De nem tették, így a rendes játékidőt követően 1–1 volt az állás. Következtek a büntetők, ahol rögtön az elsőt kihagyta az Autogroup-Simó, a folytatásban mindenki belőtte a hétmétereseket, így az Infopress SE emelhette magasba a serleget.

Mivel az Őszi Kupát az Autogroup nyerte, így a következő bajnokság kezdete előtt a két gárda újból megküzd a Minifoci Kupáért.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
pippo
2013-05-23 19:18:50
Gratulálok az IPSE csapatának !!!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."