Sport » Minifoci

Tízes mezőny a minifoci-bajnokságban

Összeállt a mezőny a soron következő minifoci-bajnokság idényére. Jövő héten kezdődik a pontvadászat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tufi 3

Tudod, hova került a legértékesebb trófea?

Ötödik alkalommal került sor a Tusványosi Fináléra,...
minifoci2016

Megmentenék a minifocit, ezért egynapos tornával “tiltakoztak”

Nem a minifocipályán játszottak, de ennek nyomós oka...

Lehet jelentkezni a városi minifoci-bajnokságra

Turnérendszerben szerveznék a minifocibajnokság őszi...

minifoci
Elkezdik a harcot a pontokért.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2013. szeptember 11., 15:42
0 hozzászólás. 

Hosszasan hirdették, várták a jelentkezőket,de csak az utolsó pillanatban, ezen a héten alakult ki, hogy hány együttes veszt részt a városi minifoci-bajnokság újabb idényében. Az Udvarhelyi Kispályás Labdarúgó Szakbizottság ma tartja a versenykiírással és szabályzattal kapcsolatos ülését, melyen a tagoknak el kell fogadniuk ezeket. A csapatok ezt követően nyomtatványban kézhez kapják a szabályzatot.

Karda Zoltán szervező portálunknak elmondta, a szabályzat nem nagyon változik, ezt a lépést inkább azért kell megtenni, hogy az eddig csak papíron létező kiírásokat immár hivatalosan is elfogadják. Idén is két kiírásban zajlik a bajnokság: a városi pontvadászat mellett lesz a 35 éven felülieknek szóló küzdelem.

Utóbbiaknál annyi változás lesz, hogy számukra is készítenek leigazolásokat (eddig egy lista szerint játszottak), valamint egyetlen játékos lehet 35 éven aluli a keretben, de ennek életkora nem lehet fiatalabb 30 évnél. A városi bajnokságban minden csapatnál nevezhető egyetlen olyan játékos, aki a teremlabdarúgó 1. Ligában szerepel.

A városi bajnokságba tíz együttes nevezett, heten már tavaly ott voltak a mezőnyben: a Góbék, az Infopress SE, a Miklós Steel, a Tábor, a Bunda, az UFF és a Caparol, hárman pedig újoncok: az FC UFA, az FC Bögöz és a Millennium.

A 35 éven felülieknél kilencen versengnek a helyezésekért: az Örök Ifjak, a Sörbarátok, a Sporting, a Derby, a Mobility, a Transilvanicum, az Amigo&Intercost, az Autogroup-Simó és a Vasas Szentegyháza.

A versenykiírás szerint a városi bajnokság az őszi és tavaszi idényt követően rájátszással ér véget, a 35 éven felülieknél oda-visszavágó alapján hirdetnek bajnokot. Lesz Őszi és Tavaszi Kupa is.

A bajnokság a tervek szerint szeptember 16-án rajtolna.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."