Sport » Minifoci

Megbeszélésre hívják a minifocisokat

Folytatódik a városi minifoci bajnokság, de előbb megbeszélésre hívják a csapatokat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tufi 3

Tudod, hova került a legértékesebb trófea?

Ötödik alkalommal került sor a Tusványosi Fináléra,...
minifoci2016

Megmentenék a minifocit, ezért egynapos tornával “tiltakoztak”

Nem a minifocipályán játszottak, de ennek nyomós oka...

Lehet jelentkezni a városi minifoci-bajnokságra

Turnérendszerben szerveznék a minifocibajnokság őszi...

minifoci miklos
Fotó: Sinka-Király Levente (arhív)
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2015. április 14., 16:32
0 hozzászólás. 

Kedvező időjárásra vártak a szervezők, hogy a városi minifoci-bajnokság tavaszi fordulóit is megrendezhessék. Akárcsak az elmúlt szezonban, idén is a rájátszás után kerül ki a bajnokcsapat, ide az alapszakasz első négy helyezett jut be.

Az már szinte biztos, hogy a legjobb négyben ott lesz a címvédő Miklós Steel és a jelenlegi listavezető IPSE. A másik két helyre bármelyik csapat odaérhet, hiszen csak öt pont a különbség a harmadik helyezett Arkum FC és az utolsó helyezett Góbék közt, utóbbiak nagyon gyengén szerepelnek az idei bajnokságban. Az elmúlt szezonban a harmadik helyen végeztek, a mostani bajnokságban csak egy találkozón sikerült begyűjteniük a három pontot.

A 35 éven felüliek bajnokságában nem lesz rájátszás, itt az oda-visszavágók után kerül ki a bajnok. Jelenleg a Sporting vezeti a tabellát a Sörbarátok előtt, de csak jobb gólarányának köszönhetően. A harmadik helyen az Örökifjak állnak, akik két ponttal vannak csak lemaradva az első két helyezettől. Ebben a csoportban nem a tavalyi formáját hozza a címvédő Autogroup Simó: hat találkozójukon két győzelem, egy döntetlen és három vereség a mutatójuk.

A bajnokság folytatásának időpontja még nem ismert, ezért a szervezők arra kérik a csapatok vezetőit, hogy jelentkezzenek a 0733-313021-es telefonszámon, vagy személyesen keressék fel Karda Zoltánt, aki minden csütörtökön délután 16-18 óra között a városi minifoci pályán fogadja az érintetteket. A csapatok az új leigazolásokat, valamint a régi leigazolási könyvek láttamozását is itt rendezhetik.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."