Sport » Minifoci

Két csapat nélkül folytatódik a minifocibajnokság

Még egy héttel tolódik a városi minifocibajnokság rajtja, így a tavaszi idény jövő hétfőn indul útjára. Amint a szervezőktől megtudtuk, két együttes biztosan kiáll a további küzdelmekből.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tufi 3

Tudod, hova került a legértékesebb trófea?

Ötödik alkalommal került sor a Tusványosi Fináléra,...
minifoci2016

Megmentenék a minifocit, ezért egynapos tornával “tiltakoztak”

Nem a minifocipályán játszottak, de ennek nyomós oka...

Lehet jelentkezni a városi minifoci-bajnokságra

Turnérendszerben szerveznék a minifocibajnokság őszi...

Minifoci_5_het
Minifoci_5_het
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. április 11., 17:02
2 hozzászólás. 

Több csapatnál voltak, vannak gondok, ezért is húzódott eddig a városi minfocibajnokság tavaszi idényének kezdete. Amint Karda Zoltán szervező honlapunknak elmondta, két együttes visszamondta a szereplési szándékát: „Az Amigo&Intercost, illetve a Tűzoltók jelezték, különböző okok miatt nem tudják folytatni a bajnokságot. Az is igaz, hogy még pár csapatnál vannak kérdőjelek, hogy pályára lépnek-e a tavaszi szezonban. Reménykedem, hogy ezeknél megoldódnak a dolgok".

A tavaszi idény így április 18-án, hétfő délután biztosan kezdetét veszi. Az, hogy melyek lesznek a módosítások az időpontokkal, fordulókkal kapcsolatosan, a napokban dönti el az öttagú szervezőbizottság.

Jó hír, hogy a leégett öltözőt ideiglenesen pótolni tudták, így négy csapatnak mindig tudnak biztosítani helyet az átöltözésre, időközben pedig felújították a minifocipálya kerítését is.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
arpika
2011-04-15 00:51:21
ha nem veszik tolakodásnak a szervezők ha hibadznak a BIROK ŐKET KI VONJA FELELŐSÉGRE talán teki mert még példa nem volt biroooooo bűntetésre a MINI FOCIBAN :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
avatar
arpika
2011-04-15 00:51:44
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."