Sport » Minifoci

Letölthető a minifoci-bajnokság új menetrendje

Szeptember 5-én, hétfőn útjára indul a labda a városi minifoci-bajnokság 2011/12-es idényében. Ezen kiírásban két csoportban zajlanak a küzdelmek, illetve indul a 35 éven felülieknél is a pontvadászat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tufi 3

Tudod, hova került a legértékesebb trófea?

Ötödik alkalommal került sor a Tusványosi Fináléra,...
minifoci2016

Megmentenék a minifocit, ezért egynapos tornával “tiltakoztak”

Nem a minifocipályán játszottak, de ennek nyomós oka...

Lehet jelentkezni a városi minifoci-bajnokságra

Turnérendszerben szerveznék a minifocibajnokság őszi...

Letölthető a minifoci-bajnokság új menetrendje
Letölthető a minifoci-bajnokság új menetrendje
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. szeptember 03., 09:33
8 hozzászólás. 

Amint megszokhatták a sportszeretők, az uh.ro internetes hírportál nagy teret szentel a városi minifoci-bajnokságnak. Az új idényben két értékcsoportba sorolták a szervezők a csapatokat. Az A1-ben szereplők a bajnoki címért vívnak meccseket, az A2-ben pedig a feljutásért harcolnak. Nem marad el a 35 éven felüliek bajnoksága sem.

A menetrend kialakításánál az A1 csoport hétfőn és szerdán, az A2 pedig kedden és csütörtökön játssza meccseit. A 35 éven felüliek pedig minden este 20 órától lépnek pályára. Pénteken a Minifoci Kupát rendezik.

Az őszi idény programját itt töltheti le, nyomtathatja ki, vagy küldheti tovább.



8 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
tivadarka
2011-09-03 12:14:24
Nagyon kevés a mérkőzés! Minimum 10-nek kellene lennie egy fél szezonban egy csapatnak! Nem értem mire ez a spórlás (vagy esetleg kiknek érdeke), elvégre azért megyünk, hogy játszunk. Kezd drága lenni a bajnokság néhány meccsecskéért.
Az országos minifoci bajnokság egy nagy kamu, még tisztességes versenykiirása sincs. B)
avatar
Gima
2011-09-03 16:52:53
Hat ha ennyi csapat nevezett be,egy het tolodas utan is mit csinalj.De lessz oszi es tavaszi kupa + rajatszas ugy hogy kijon a 10 meccs mindenkinek.Egy szeriat csinalni meg nincs ertelme ez az idei bajnoksagban kiderult, hanem megint lenne egy jo par 10 vagy 15-0 -as eredmeny ahol mar senki sem elvezi a minifocit.
Igy van ket ertek rend es szinvonalas meccsekk lesznek az A es a B szeriaban is mert a csapatok erossege kiegyenlitett.
Szerintem jo ez a valtoztatas.
g
avatar
tivadarka
2011-09-05 11:23:13
Kedves Gima! Abszolút nem vagyok meggyőzve. Ezek a dolgok, amire a változtatásokat alapozták a szervezők, már 5-10 éve igy vannak. Eddig nem látta őket senki?! Alapos visszafejlődésen esik át a bajnokság. Olyan dolgokat vezetnek be, amiket ezelőtt 5-10 évvel megszüntettek. Ha ez igy jobb akkor miert kellett megszüntetni ezelőtt néhány évvel?!
A bajnokságban szereplő csapatok pedig szerintem majdnem egyforma értékűek, kivétel az IPSE, aki egy fokkal a többi fölött van jelenleg.
A régebbi szezonokban egy csapatnak volt sokszor heti 2 mérkőzése és akkor is volt kupa és rájátszás is. Most és a múlt szezonban heti egy mérkőzés sőt hét mérkőzés nélkül. Mintha hetente a terembe járnánk valahová a csapattal. Ha igy folytatódik teljesen elveszti a varázsát a minifoci bajnokság és ténylegesen csak egy csoportra való csapat marad.
A 10 mérkőzés minden csapatnak egy félszezonban, hogy kijön-e, azt majd a végén megszámoljuk?! De még ez is kevés, kb. 15 mérkőzés az ideális. B)
avatar
tivadarka
2011-09-05 11:38:03
Bárhol a világon, ahol 8 csapattal egy csoportban szerveznek bajnokságot - akár van kupa és rájátszás, akár nincs - legalább háromszor játszanak egymás közt! Ezt a program süritésével itt is be lehetne vezetni. B)
avatar
madmax
2011-09-05 12:13:54
EZ A MEGOLDÁS NAGYON JO A CSAPATOKNAK TIVADAR MERT VANAK CSAPATOK MELYEK KEVÉSBÉ JO CSAPATOK MINT AZ A CSOPORTBA IGY AHOGY GIMA MONDTA SZOROSABAK LESZNEK A MÉRKÖZÉSEK ÉS VAN MIÉRT HARCOLNI A FELJUTÁSÉRT ÉS KIESÉSÉRT BÁRMILYEN BAJNOKSÁGBAN IGY VAN EGY A DIVIZIO ÉS EGY B DIVIZIO TEHÁT JOBB CSAPATOK ÉS KEVÉSBÉ JOBB CSAPATOK SOK SIKERT KIVÁNOK MINDEN CSAPATNAK AZ UJ SZEZONRA
avatar
tivadarka
2011-09-05 14:01:35
Kedves MADMAX! Eddig is voltak jobb és kevésbé jó csapatok és egyértelmű dolog az is, hogy a csapatok erőssége évről-évre változik. Engem a kevés mérkőzés zavar, nem a csoportok elosztása! És a nyolcas csoportokra osztás kevesebb mérkőzést eredményez.
És remélem a csapatok többsége szórakozni, kikapcsolódni jön a minifoci bajnokságba, nem harcolni bizonyos dolgokért?! B)
avatar
madmax
2011-09-05 22:23:22
KEDVES TIVADAR SZERINTEM AZ NEM SZORAKOZÁS MIKOR VELED SZORAKOZNAK A JOBB CSAPATOK EZT MAGAMROL TUDOM MERT ELÉG RÉG ÜZÖM EZT A SPORTOT ÉS NEKEM SE ESIK JO HA(MACSKÁZNAK) A JOBB CSAPATOK AZ PEDIG NEM A RENDEZÖ HIBÁJA HOGY EGYRE KEVESEB CSAPAT NEVEZ BE :dry:
avatar
tivadarka
2011-09-06 14:24:14
Nem kell mellébeszélni! És veszettűl védeni a szervezők rossz döntéseit! Van csapat elég benevezve, vagy akár többször is lehet játszani a csoportban a csapatoknak egymás közt. Ez csupán a szervezők hibája, hogy kevés a meccs! Mert fizetni nem kell kevesebbet semmiért, sőt!
Majd körbeviszek egy kérdőivet a csapatvezetők közt és kiderül, hogy elég ez a meccsszám, vagy nem! B)

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."