Sport » Tömegfutás

Vigyázz, kész, regisztrálj!

Jelentkezz idejében, hogy ne maradj le az idei nagy tömegfutásról. Megváltoztak a feltételek, ezért szólunk idejében.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
uh-tomegfutas-2017-rajtelott-gyerekek

Tömegfutás 2018: itt az okleveled

Még egy apró emléket adunk az idei futásról: kattanj...
fulopszabolcsalpar11

Buszokkal jönnek a Tömegfutásra

Rendszeresen gyereksereggel érkezik a tömegfutásra...
uh-tomegfutas-regisztracio-2018

Elindult a regisztráció a 10. Tömegfutásra

Az időpont új, a lelkesedés a régi - kattints és...

tömegfutás, ipse, szaladas
Regisztrálj, hogy részt vehess!
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2014. április 14., 14:15
1 hozzászólás. 

Idén hatodik alkalommal rendezi meg az IPSE Sportklub és az uh.ro az IPSE Városnapi Tömegfutást, amelynek évről évre nagyobb a sikere. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az évente növekedő résztvevők száma.

Hogy a szervezők elkerüljék a rajt előtti regisztrációs fennakadásokat és hogy a résztvevőknek is egyszerűbb legyen a jelentkezés, idén kizárólag online elő-regisztrációval lehet részt venni a közös szaladáson. A jelentkezési lapot már most is letöltheti ide kattintva. Figyelem, a kiskorúaknak másfajta jelentkezési ívet kell kitölteni, ezt innen lehet letölteni.


Regisztrálj online


Ha nincs lehetőséged, vagy kedved a regisztrációs lapokkal járkálni, otthonról is jelezheted részvételi igényed. Töltsd le és nyomtasd ki a megfelelő regisztrációs lapot, majd szkenneld be és küldd el a tomegfutas@uh.ro email címre. A levélben ne felejtsd el jelezni, milyen méretű pólót szeretnél.

Mi visszaküldjük neked a regisztrációs kártyát, ezt nyomtasd ki, és ezt felmutatva a szaladás napján átveheted a pólót és a rajtszámot.

Abban az esetben ha nincs módjában otthon kinyomtatni a jelentkezési lapot, akkor az uh.ro szerkesztőségében lehet igényelni, illetve a szaladás előtti időszakban a városban több információs pont is lesz, ahol ezt majd megtehetjük.

Arról, hogy hol lesznek ezek a pontok, a szervezők hamarosan tájékoztatják az érdeklődőket. A kitöltött jelentkezési lapot szintén az uh.ro szerkesztőségében, a Gábor Áron utca 18. szám alatt adhatjuk le hétköznap 9-16 óra között, április 14.-től május 5.-ig.

Ha ezzel megvagyunk, akkor nem maradt más dolgunk, mint jelentkezési ív leadásakor kapott regisztrációs kártyával május 10-én 8 óra és 9 óra 45 perc között megjelenjünk a Digital 3 Televízió előtti téren, ahol átvehetjük a rajtszámunkat, illetve az ajándékpólót, majd 10 órakor a rajtvonalhoz állni.

Érdemes idejében regisztrálni, mert ezer póló kerül kiosztásra, ezeket a regisztrálás sorrendjében teszik félre a résztvevőknek, amíg a készlet tart.

Változott az útvonal is, de erről részletes leírást és térképet itt találsz.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
lord82
2014-04-14 21:28:45
Észrevétel
Nem kötekedni akarok, de ez a rendezvény egy többségében magyar város rendezvénye és a részt vételi feltételek, román nyelven vannak leírva. Nem lehetne mind a két nyelven? Ha mi sem használjuk a magyar nyelvet, amikor lehetne, akkor mit várjuk a többségi nemzettől?

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."