Sport » Tömegfutás

Tudjuk, milyen pólóban futsz a tömegfutáson!

Igen, idén is megszervezik a város legnagyobb szaladását, a VII. IPSE Városnapi Tömegfutást. Ott a helyed!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
uh-tomegfutas-2017-rajtelott-gyerekek

Tömegfutás 2018: itt az okleveled

Még egy apró emléket adunk az idei futásról: kattanj...
fulopszabolcsalpar11

Buszokkal jönnek a Tömegfutásra

Rendszeresen gyereksereggel érkezik a tömegfutásra...
uh-tomegfutas-regisztracio-2018

Elindult a regisztráció a 10. Tömegfutásra

Az időpont új, a lelkesedés a régi - kattints és...

Tomegfutas-2014-1
Fotó: Sinka Király-Levente
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. március 24., 13:26
0 hozzászólás. 

Hetedszer szervezi meg az IPSE Sportklub és az uh.ro, partnerségben a polgármesteri hivatallal az ezreket megmozgató, tömegsportot népszerűsítő rendezvényét a Városnapi Tömegfutást. Május 9-én, szombaton állhatsz rajthoz délelőtt 10 órakor: a tömeg a Digital 3 Televízió előtti térről indul, majd a város utcáin végighaladva ugyanide ér vissza.

Az első és legfontosabb tudnivaló, hogy idén is a futás előtt kell regisztrálni, és nem a helyszínen. Az első ezer jelentkező pólót kap ajándékba. A bal oldalit viselheted te, a jobb oldaliba öltöznek a szervezők, így könnyen megtalálod őket, ha kérdésed van:

TomegfutasPolo2015

Az ajándékpólókat a beiratkozott szaladók az indulás helyszínén, a Digital 3 Televízió előtti téren vehetik át a rajtszámmal együtt, a szaladás napján 8 óra és 9 óra 45 perc között.

Akárcsak tavaly, a tömegfutók idén is a Digital 3 Televízió előtti térről indulnak, majd a Kossuth Lajos és Bethlen Gábor utcákon haladnak a rendőrségig, itt balra kanyarodva a Vásártér utcán szaladnak a Nicolae Bălcescu utcáig. Itt újból balra kanyarodnak, és egyenesen futnak tovább, folytatva az utat a Hunyadi János utcán (a terelőúton), a Városi Strand háta mögött, majd átszaladnak a Nagy-Küküllő hídján, végül ráfordulnak a II. Rákóczi Ferenc utcára, így érkezve vissza a kiindulási ponthoz. A tömegfutás útvonalát ezen a térképen találod meg.

Ha leszaladtad 4,2 km-es távot, akkor a póló mellé emlékérmet és az uh.ro-ról letölthető emléklapot kapsz, nem beszélve azokról a díjakról, melyeket meglepetésnek szánnak a szervezők. Ők egyébként újdonságokat is ígérnek, azt például már most tudni lehet, hogy nem a megszokott kategóriában szaladunk majd.

A tömegfutás díjaival, a regisztrációval és további információkkal hamarosan jelentkezünk.

A rendezvény támogatója Székelyudvarhely Város Önkormányzata.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."