Sport » Tömegfutás

Minden, amit tudnod kell a szombati tömegfutásról

Ha szaladsz, azért, ha autós vagy, akkor meg azért. Május 9-én több mint 1 600-an állnak rajthoz a VII. IPSE Városnapi Tömegfutáson.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
uh-tomegfutas-2017-rajtelott-gyerekek

Tömegfutás 2018: itt az okleveled

Még egy apró emléket adunk az idei futásról: kattanj...
fulopszabolcsalpar11

Buszokkal jönnek a Tömegfutásra

Rendszeresen gyereksereggel érkezik a tömegfutásra...
uh-tomegfutas-regisztracio-2018

Elindult a regisztráció a 10. Tömegfutásra

Az időpont új, a lelkesedés a régi - kattints és...

Rajt
A tavalyi rajt!
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. május 07., 22:47
0 hozzászólás. 

Hetedszer szervezi meg az IPSE Sportklub és az uh.ro, partnerségben a polgármesteri hivatallal az ezreket megmozgató, tömegsportot népszerűsítő rendezvényét a Városnapi Tömegfutást. A regisztrálás végén 1 611-et mutatott a számláló. Így május 9-én, szombaton 10 órától több mint másfél ezren indulnak, hogy leszaladják a 4,2 km-es távot . Ha köztük vagy, mindenképp olvasd el a következő sorokat, ha csak a városban jársz ebben az időpontban, akkor is érdemes végigvizslatni cikkünket.

A pólók megérkeztek!

A szervezők ígérete szerint az előre bejelentett számtól függetlenül minél több bejelentkezett szaladó megkapja a neki járó trikót, így érdemes idejében érte jönni a Digital 3 Televízió előtti térre. A pólók átadása már reggel 8-tól elkezdődik. Ne felejtsd otthon a regisztrációkor kapott kártyádat, hogy átvehesd a rajtszámodat és a pólót. A rajt előtt szakszerűen bemelegíthetsz, addig pedig végignézheted az erről szóló videónkat.

A bal oldalit viselheted te, a jobb oldaliba öltöznek a szervezők, így könnyen megtalálod őket, ha kérdésed van:

Póló

A hagyományokhoz híven idén is a Digital 3 Televízió elől indul a tömeg, majd a Kossuth Lajos és Bethlen Gábor utcákon haladva a Vásártér utcán folytatódik a nagy szaladás. A tömeg a Nicolae Bălcescu utcához érve balra kanyarodik, így szalad végig Szombatfalván, a Wesselényi Miklós és Hunyadi János utcákon folytatva az utat, majd a Városi Strand mögött elhaladva a város legújabb körforgalmánál kanyarodik vissza a II. Rákóczi Ferencz utcára, a kiindulási pontra.

A szervezők arra kérnek mindenkit, hogy a futás alatt mindvégig az út jobb oldalát használják, és végig figyeljenek egymásra, főként a rajtnál, a célba érkezésnél és a Nicolae Bălcescu utcai itatópontnál.

Autósok figyelem!

Az autóval közlekedőknek jó tudniuk, hogy a fent jelzett szakaszon a futás ideje alatt, megközelítőleg 11 óráig, időszakosan útlezárásokra lehet számítani.

A szervezők arra kérik az autósokat, hogy legyenek türelmesek, és, amennyiben lehetséges, állítsák le járművük motorját, amíg elhaladnak a futók, hogy minél zavartalanabbul haladhasson a szaladás.

Család, csapat, kreativitás

Az eddigiektől eltérően idén nem a leggyorsabban szaladókat, hanem a legnépesebb családot, a legőrültebb csapatot, a legviccesebb egyéni szaladót díjazzák a szervezők. A feltétel csak annyi, hogy a család/csapat tagjai egyszerre érjenek célba, csak így esélyesek a díjra. Sőt, mivel a közösségi jelleget erősíti a tömegszaladás, egyéb meglepetésajándékokat is kiosztanak majd.

Ha nem regisztráltál, de szívesen végigszaladnád a távot, akkor tedd meg nyugodtan. Igaz, így nem „hivatalosan" veszel részt  a futáson, de azért a társaságban szaladás élményét magaddal viheted.

Az érmek rád várnak!

A táv teljesítése után természetesen megkapod a második ajándékot, az érmedet is. Emellett a futás levezetését is szakemberekre bízták a szervezők. Izomláz kizárva.

Amikor hazaértél, nincs más dolgod, mint pihenésképpen az uh.ro-ról letöltsd a nevedre szóló emléklapot, illetve végigkattogtasd a képriportot, és megkeresd magad a fotókon. Ugyanitt a következő héten videón, és egy hosszabb képriportban is meglesheted, hogyan szaladtál.

Sportolj velünk Székelyudvarhely!

A rendezvény támogatója Székelyudvarhely Város Önkormányzata.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."