Sport » Tömegfutás

Időpontváltozás: szombaton lesz a tömegfutás!

Sokak kérésének eleget téve a szervezőség idén május 15-én, szombaton szervezi meg a városnapi tömegfutást.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
uh-tomegfutas-2017-rajtelott-gyerekek

Tömegfutás 2018: itt az okleveled

Még egy apró emléket adunk az idei futásról: kattanj...
fulopszabolcsalpar11

Buszokkal jönnek a Tömegfutásra

Rendszeresen gyereksereggel érkezik a tömegfutásra...
uh-tomegfutas-regisztracio-2018

Elindult a regisztráció a 10. Tömegfutásra

Az időpont új, a lelkesedés a régi - kattints és...

ipsefutas09_rajt
ipsefutas09_rajt
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. május 05., 09:00
0 hozzászólás. 


Mint azt a szervezők jelezték, sok olyan panasz érkezett, melyek szerint az eredeti dátumon nem tudnának részt venni a sporteseményen, ezért a városnapi tömegfutás idén szombatra fog esni, pontosabban május 15-re. A szaladókat reggel 8:30-tól várják a Digital 3 televízió előtti térre a Rákóczi Ferenc utcába, ahol 9:50-ig tart a regisztráció. Külön asztalnál fogadják azokat, akik előzetesen regisztráltak oldalunkon (ezt ide kattintva tehetik meg): köztük, és a focusinfo újságban található szelvénnyel regisztrálók között is külön-külön nyereményeket sorsolnak ki.

tomegfutas_plakat_webre

A szervezők megkérnek mindenkit, hogy igyekezzenek idejében a startvonalhoz érkezni, ezzel elkerülve a regisztráció utolsó perceiben a torlódást. Start előtt egy kis bemelegítésre is lesz lehetőség, ezt Menyhárt Éva aerobikedző irányítja majd.

ipsefutas09_rajt

Rajt: május 15, 10:00

Amint arról korábban beszámoltunk, idén is a megszokott 3,9 és 6,4 kilométeres távokon lehet indulni, három, életkor szerinti kategóriában: 14 év alatt, 14-35 év között és 35 év felett. A tavalyi nagyszám ú fiatal résztvevőre való tekintettel idén külön kategóriában indulhatnak a legfiatalabbak, ezáltal valódi versengési lehetőséget biztosítva számukra is.

Az ajándékozás sem marad el, ugyanis az első 600 szaladó ajándékpólót kap, fitness- és wellness-utalványok találnak gazdára, valamint a szaladók ajándékcsomagban is részesülnek, amikben házicsoki, ásványvíz, fagyi, valamint üdítő lesz. Minden kategória első helyezettjének jár egy kupa is, valamint a kategóriánkénti első három befutó érmet kap. Ezen felül a vállalt távot teljesítő szaladók emlékmedált vihetnek haza.

Kattintson ide, ha regisztrálni szeretne az idei Városnapi Tömegfutásra!


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."