Sport » Tömegfutás

Közös edzésen melegíthetsz a nagy futásra

Ismét közös edzést szervez az IPSE Sportklub, ahol a Feel Good Sportegyesület szakemberei segítenek felkészülni a hétvégi Tömegfutásra.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
uh-tomegfutas-2017-rajtelott-gyerekek

Tömegfutás 2018: itt az okleveled

Még egy apró emléket adunk az idei futásról: kattanj...
fulopszabolcsalpar11

Buszokkal jönnek a Tömegfutásra

Rendszeresen gyereksereggel érkezik a tömegfutásra...
uh-tomegfutas-regisztracio-2018

Elindult a regisztráció a 10. Tömegfutásra

Az időpont új, a lelkesedés a régi - kattints és...

Közös edzés a 8. IPSE Városnapi Tömegfutás előtt
Fotó: Kakasy Botond | archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. május 24., 08:41
0 hozzászólás. 

Úgy érzed, hogy kéne néhány tanács, hogyan készülj a szombati Tömegfutásra? Lenne kedved mindezeket jó társaságban, szakemberektől hallani? Akkor tedd magad szabaddá szerda délután, a többiről a szervezők gondoskodnak! Akárcsak a korábbi években, így idén is gondoltak az IPSE Városnapi Tömegfutás szervezői mindazokra, akik szeretnék egy közös edzéssel megalapozni a hétvégi kilométereket.

A Feel Good Sportegyesület és az IPSE Sportklub tagjai május 25-én, szerdán 18 órára várnak a sétatéri stadionba, ahol szakmai tanácsokkal látnak el mindenkit, annak érdekében, hogy biztonságosan, és a testi épségére vigyázva tudja leszaladni a szombati 4.2 kilométeres távot. A bemelegítő- és nyújtógyakorlatok mellett természetesen a helyes futásról és a leginkább ajánlott öltözetről is beszélnek a szakértők szerda délután.

Ne feledjétek, a 8. IPSE Városnapi Tömegfutás szombaton délelőtt 10 órakor rajtol a Digital 3 Televízió épülete elől. A futásra előzetesen kell regisztrálni, ehhez töltsétek le a jelentkezési ívet (külön van felnőtteknek és gyerekeknek), töltsétek ki majd szkenneljétek be, vagy fotózzátok le, és küldjétek el a tomegfutas@uh.ro címre. Regisztrálhattok személyesen is, ehhez látogassatok el a Merkúr áruház emeletén található Zsebcaféba. Minden egyéb szükséges információt megtaláltok a Tömegfutás honlapján, ide kattintva.

A 8. IPSE Városnapi Tömegfutást Székelyudvarhely Város önkormányzata támogatta.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."