Sport » Tömegfutás

Ma még iratkozhatsz a Tömegfutásra

Igyekezz, ha szombaton futni szeretnél, ugyanis ma zárul a 8. IPSE Városnapi Tömegfutásra való regisztráció. Kattints a további infókért.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
uh-tomegfutas-2017-rajtelott-gyerekek

Tömegfutás 2018: itt az okleveled

Még egy apró emléket adunk az idei futásról: kattanj...
fulopszabolcsalpar11

Buszokkal jönnek a Tömegfutásra

Rendszeresen gyereksereggel érkezik a tömegfutásra...
uh-tomegfutas-regisztracio-2018

Elindult a regisztráció a 10. Tömegfutásra

Az időpont új, a lelkesedés a régi - kattints és...

IPSE Városnapi Tömegfutás
Fotó: Sinka-Király Levente | archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. május 25., 11:53
0 hozzászólás. 

FRISSÍTÉS: Időközben lezárult a regisztráció a Tömegfutásra, ezzel kapcsolatosan minden információt megtalálsz ide kattintva.

Már csak alig néhány nap van hátra május 28-ig, amikor is délelőtt 10 órakor elrajtol a nyolcadik Tömegfutás a Digital 3 Televízió előtti térről. Ahogy az utóbbi években szokássá vált, a nagy tömegre való tekintettel a helyszínen már nem lehet iratkozni a sporteseményre, a regisztráció határideje ma jár le.

Ha még nem tetted volna meg, akkor töltsd le a regisztrációs lapot (itt a felnőtteké, itt meg a gyerekeké), töltsd ki, fényképezd le vagy szkenneled be, majd küldd el a tomegfutas@uh.ro e-mail címre. A válaszlevélben kapsz egy kártyát, ezt nyomtasd ki, és hozd magaddal a futásra, ezzel veheted át a rajtszámodat, és a pólódat.

Amennyiben valamiért nem tudsz, vagy nem szeretnél élni az online regisztráció lehetőségével, akkor személyesen is jelentkezhetsz: a Merkúr áruház emeletén található Zsebcaféban kérhetsz üres regisztrációs íveket, illetve is le is adhatod őket.

Ne feledd, ma, 25-e az utolsó nap jelentkezni: az online regisztrációkat éjfélig fogadják a szervezők e-mailben, míg személyesen a Zsebcafé teljes nyitvatartási ideje alatt regiszrálhatsz, azaz 20 óra 30 percig. Ha bármilyen további informcáióra van szükséged, azt megtalálod a Tömegfutás honlapján, ide kattinva, és érdemes a Tömegfutás Facebook-oldalát is követned. És persze minket is, hiszen az uh.ro-n is minden lényeges információt közzéteszünk.

A 8. IPSE Városnapi Tömegfutást Székelyudvarhely Város önkormányzata támogatta.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."