Sport » Tömegfutás

Lezárult a regisztráció a Tömegfutásra

Ismét nagyon sokan jelentkeztek a szombati IPSE Városnapi Tömegfutásra, amire szerdán éjfélkor lezárult a hivatalos regisztráció.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Illusztráció/ Szabó Apor

Óraátállítás: utoljára ugrálhatunk az időben

Az Európai Unió megszavazta, hogy az idei lesz az utolsó...
Oszifinomsagok1

Pikáns édességek őszi estékre

Fájdalmas búcsút inteni a friss gyümölcsöknek, de...
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...

8. IPSE Városnapi Tömegfutás
8. IPSE Városnapi Tömegfutás
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. május 26., 09:29
0 hozzászólás. 

Összesen 1815 személy regisztrált a május 28-án, szombaton délelőtt 10 órakor rajtoló 8. IPSE Városnapi Tömegfutásra, ami egyúttal a valaha volt legnépesebb tömegfutást is jelenti, hiszen még soha nem jelentkeztek ennyien a táv teljesítésére.

Amennyiben te is regisztráltál, nincs egyéb tennivalód, mint szombaton reggel 8 és 9:30 között megérkezned a Digital 3 Televízió előtti térre: feltétlneül vidd magaddal a regisztrációkor kapott kártyát, ezt átadva kapod meg a rajtszámod és a pólód. A szervezők arra kérnek mindenkit, hogy a torlódás elkerülése érdekében lehetőleg ne hagyja utolsó percre az érkezést, jöjjenek minél korábban így pontban 10 órakor el is rajtolhat a futás.

A szervezők ugyanakkor felszólítanak minden szaladót, hogy a futás ideje alatt mindvégig az úttest jobb oldalát használják, hiszen a 4.2 kilométeres szakasz legnagyobb részén csak félpályás útlezárás lesz érvényben. A rendőrség és a szervezők is mindent megtesznek a futók biztonsága érdekében, de fontos a nyugodt, lassabb rajt és az egymásra figyelés a balesetek elkerülése végett.

Az autósoknak nem kell számottevő fennakadásokra számítaniuk, a szervezők köszönik a türelmüket és megértésüket. Számukra szintén fontos tudnivaló, hogy a II. Rákóczi Ferenc utca le lesz zárva a forgalom elől a Pethő étterem és a Malom utca között, 8-tól 12 óráig. Megkérnek mindenkit, hogy ide lehetőleg már péntek este ne parkoljanak, vagy szombaton kora reggel mozdítsák el géjárművüket.

Ha elfelejtettél regisztrálni a hétvégi futásra, akkor sincs minden veszve: a futás bárki számára nyitott, be lehet kapcsolódni a helyszínen is, de mindezt csak saját felelősségre, regisztráció, rajtszám és póló nélkül.

Futásra fel, várunk május 28-án, szombaton reggel a Digital 3 előtt!

A 8. IPSE Városnapi Tömegfutást Székelyudvarhely Város önkormányzata támogatta.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."