Sport » Tömegfutás

Kilencedszer rajtol el a Tömegfutás

Idén június 10-én várja rajthoz a sportolni vágyókat az IPSE Sportklub, hogy még ragyogóbb időben mozoghassunk az egészségünkért.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
uh-tomegfutas-2017-rajtelott-gyerekek

Tömegfutás 2018: itt az okleveled

Még egy apró emléket adunk az idei futásról: kattanj...
fulopszabolcsalpar11

Buszokkal jönnek a Tömegfutásra

Rendszeresen gyereksereggel érkezik a tömegfutásra...
uh-tomegfutas-regisztracio-2018

Elindult a regisztráció a 10. Tömegfutásra

Az időpont új, a lelkesedés a régi - kattints és...

tomegfuti-001
Tavaly is kiváló volt a hangulat | Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. május 16., 12:30
0 hozzászólás. 

Idén is megszervezi a Tömegfutást az IPSE Sportklub és az uh.ro! Most már kilencedik alkalommal állhatunk rajthoz, hogy a tömegsportot és az egészséges életmódot népszerűsítsük – idén az év egyik legnaposabb időszakában, június 10-én, szombaton délelőtt 10 órakor rajtol el a tömeg.

Amint azt a korábbi években megszokhattuk, a rajt és a cél most is a Digital 3 Televízió előtti téren lesz. Innen a Kossuth Lajos és Bethlen Gábor utcákon halad a tömeg. A futók a Vásártér utcára kanyarodnak rá, itt elszaladnak a következő jelzőlámpáig, a Fiat szalon előtt balra kanyarodnak, és végigmennek a Nicolae Bălcescu utcán, majd egyenesen tovább a Hunyadi Jánoson, végül a strand háta mögött futnak el, át a hídon, így érnek vissza a kiindulási ponthoz. A 4,2 kilométeres útszakaszon egy frissítőállomás is segíti majd a sportolni vágyókat.

Akárcsak eddig, most is az egészség, a mozgás és a futás szeretete áll a rendezvény középpontjában, így nem a versengésen van a hangsúly: a helyezések és az időeredmények helyett a vidámság, a jókedv és a kreativitás a fontos. Ebben az évben is díjat kap legviccesebb öltözetben szaladó egyéni résztvevő és a legőrültebb csapat is. Előbbihez csupán egy humoros, ötletes szerkóra van szükség, míg az utóbbi díj több hozzád hasonló őrültet és kreativitást igényel.

Persze most is lesznek ajándékok, hogy magaddal vihesd a futás emlékét: az ajándékpóló mindig is a Tömegfutás fontos részét képezte, a szervezők idén az első 1800 regisztrálónak tudnak ilyet adni, úgyhogy igyekezz a jelentkezéssel. Ezen kívül célba érkezéskor víz, fagyi és más apró meglepetések is várnak minden egyes szaladóra.

A futásra kizárólag előzetes regisztrációval tudsz jelentkezni, ezt online és személyesen is meg lehet tenni. Először is töltsd le a megfelelő regisztrációs lapot (ide kattintva a felnőtteknek szólót, ide kattintva pedig a gyerekek számára előkészítettet). Ezt töltsd ki, juttasd el a Zsebcaféba vagy szkenneld be, esetleg fotózd le és küldd el a tomegfutas@uh.ro e-mail címre. Cserébe kapsz egy regisztrációs kártyát – ezt feltétlenül hozd magaddal a szaladás napján, ezzel tudod átvenni a rajtszámodat és az ajándék pólót. Regisztrációkor jelezd, milyen méretű pólót szeretnél, a szervezők megpróbálnak ilyet adni.

A regisztrációs lapot a Merkúr emeletén működő Zsebcaféban hétköznaponként 13 és 19 óra között tudod leadni (itt kérhetsz is üres lapot, ha nem tudnál nyomtatni), míg e-mailben természetesen bármikor. A regisztráció határideje június 7, szerda.

A Tömegfutásról további információkat az esemény honlapján találsz, de kövesd a Tömegfutást a Facebookon, és olvass gyakran uh.ro-t is, hogy biztosan ne maradj le semmi fontosról.

Jó felkészülést és örömteli futást!

A 9. IPSE Városi Tömegfutást Székelyudvarhely Megyei Jogú Város önkormányzata támogatta.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."