Sport » Tömegfutás

Elindult a regisztráció a 10. Tömegfutásra

Az időpont új, a lelkesedés a régi - kattints és regisztrálj, ha idén is szeretnél egy vagány Tömegfutásos pólóval és élménnyel gazdagodni.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
uh-tomegfutas-2017-rajtelott-gyerekek

Tömegfutás 2018: itt az okleveled

Még egy apró emléket adunk az idei futásról: kattanj...
fulopszabolcsalpar11

Buszokkal jönnek a Tömegfutásra

Rendszeresen gyereksereggel érkezik a tömegfutásra...
Rajtol a kilencedik Tömegfutás

Idén szeptemberben fut a tömeg

Kerek évforduló jött el, idén szervezik a tizedik IPSE...

uh-tomegfutas-regisztracio-2018
A regisztráció megkezdődött!
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2018. szeptember 13., 09:56
0 hozzászólás. 

Elkezdődött a felkészülési időszak a 10. IPSE Városi Tömegfutásra, és már nagyon várják a jelentkezőket az idei megmozdulásra. A regisztráció menete egyszerű: először is töltsd le a neked megfelelő regisztrációs lapot (ide kattintva találod meg a felnőttekét, ide kattintva pedig a gyerekeknek valót).

Ezt nyomtasd ki, töltsd ki, majd add le a Merkúr áruház emeletén működő Zsebcaféban található regisztrációs ponton hétköznapokon 15 és 19 óra között, amikor kapsz egy regisztrációs kártyát a rajtszámoddal. Ezt a kártyát hozd majd magaddal a futás napján, cserébe kapsz rajtszámot, pólót, és egyéb meglepetéseket. A Zsebcaféban kaphatsz üres regisztrációs lapokat is, ha nem szeretnél nyomtatni, csak ne feledd, hogy a gyerekek jelentkezési lapján található szülői beleegyezést a szülőnek kell kitölteni – fogd kézen aput, vagy és hozd magaddal a Zsebbe, vagy vidd haza nekik a lapot.

A regisztrációhoz egyébként be sem kell jönnöd a Zsebcaféba: ha kitöltöd a regisztrációs ívet és beszkenneled vagy lefotózod, akkor elküldheted e-mailen a tomegfutas@uh.ro címre, és szintén e-mailen küldjük vissza neked a regisztrációs kártyádat. Minden esetben arra kérünk, hogy írd rá a regisztrációs lapra, hogy milyen méretű pólót szeretnél, és megpróbáljuk azt a méretet félretenni neked. És ha már pólóról van szó – így fog kinézni az idei:

10-tomegfutas-futopolo-uh

A kreativitást idén is díjazzák, így különdíjat kap majd a legviccesebb szaladó és a legőrültebb csapat is. Ennek a meghatározása teljesen rátok van bízva: engedjétek szabadjára a fantáziátokat, és nevettessétek meg a tömeget!

Ne feledjétek, regisztrálni szeptember 27-ig lehet, de nem érdemes halogatni, hiszen az ajándék pólót az első 1800 regisztrálónak tudjuk garantálni.

A korábbi évekhez képest változás, hogy a tömeg ellenkező irányban fog haladni, vagyis visszafelé futjuk le a távot, de az ugyanazokat az utcákat követve. Az idei térképet és sok további hasznos információt megtaláltok a Tömegfutás honlapján.

Várunk a rajtnál!

A 10. IPSE Városi Tömegfutást Székelyudvarhely Megyei Jogú Város önkormányzata támogatta.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."