Sport » Tömegfutás

Van már szaladótársad a tömegfutásra?

Ha nem lenne, gyere és csatlakozz az IPSE és az uh.ro közös nyílt edzésére, ahol jelen lesz az Székelyudvarhely SK is. Ha többen vagytok az sem baj.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
uh-tomegfutas-2017-rajtelott-gyerekek

Tömegfutás 2018: itt az okleveled

Még egy apró emléket adunk az idei futásról: kattanj...
fulopszabolcsalpar11

Buszokkal jönnek a Tömegfutásra

Rendszeresen gyereksereggel érkezik a tömegfutásra...
uh-tomegfutas-regisztracio-2018

Elindult a regisztráció a 10. Tömegfutásra

Az időpont új, a lelkesedés a régi - kattints és...

2011_Egyeb/0505_Kozos_edzes1
2011_Egyeb/0505_Kozos_edzes1
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2011. május 09., 17:03
0 hozzászólás. 

Már a múlt héten megkezdtük a Városnapi tömegfutásra való készülést: ha kihagytad volna az első alkalmat, vagy éppen meg szeretnéd ismételni, akkor csatlakozz! Múlt héten az FC Székelyudvarhely játékosaiból és edzőiből látogattak ki az IPSE és uh.ro közös, nyílt edzésére. A rossz idő ellenére is több mint ötvenen gyűltünk össze, szerdán pedig ismét közösen szaladunk, ahová most a Székelyudvarhely SK csapatából jönnek, de ott lesznek a Székelyudvarhelyi ISK-FSK asztaliteniszezők is.

Szeretettel várunk most is minden sportszeretőt és szaladni vágyót. Célunk nem több, mint egy közös szaladás, közös készülés a június negyedikei tömegszaladásra, amit a polgármesteri hivatal és az Infopress S.E. szervez közösen a városnapok alkalmából az uh.ro támogatásával.

Szóval elő a szaladócsukát és találkozzunk szerdán a városi stadionban 19 órakor, ahol átmozgathatjuk izmainkat. Közös bemelegítést tartunk, majd az első két kör erejéig közösen szaladunk. Ezután már lehet saját tempóban, csoportosan vagy egyéniben folytatni az aznapi adagot.

Az edzést rossz idő esetén is megtartjuk, kivételt csak a zuhogó eső képez - ebben az esetben le kell mondanunk a közös sportolásról.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."