Sport » Tömegfutás

Ismét közös edzés a tömegfutásra

 Rohamosan közelednek a városnapok, így a negyedik tömegszaladás időpontja is. Edzeni most sem árt, erre két alkalom is adódik a közeljövőben.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
uh-tomegfutas-2017-rajtelott-gyerekek

Tömegfutás 2018: itt az okleveled

Még egy apró emléket adunk az idei futásról: kattanj...
fulopszabolcsalpar11

Buszokkal jönnek a Tömegfutásra

Rendszeresen gyereksereggel érkezik a tömegfutásra...
uh-tomegfutas-regisztracio-2018

Elindult a regisztráció a 10. Tömegfutásra

Az időpont új, a lelkesedés a régi - kattints és...

-t92tZIUB72o_TeyNE1af_UI/AAAAAAAAKV8/3s6xVWnT6rM/s640
-t92tZIUB72o_TeyNE1af_UI/AAAAAAAAKV8/3s6xVWnT6rM/s640
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. május 06., 19:31
0 hozzászólás. 

Nyakunkon az év legnagyobb tömegeket megmozgató székelyudvarhelyi sporteseménye, a Városnapi Tömegfutás. Idén május 19-én, szombaton délelőtt 10 órakor, a Dgitál 3 Televízió előtti téren állhatunk rajthoz az Infopress SE Sportklub és a polgármesteri hivatal által rendezett és a portálunk által támogatott rendezvényen. Egyéni szaladók a szaladás napján, a rajt helyszínén iratkozhatnak 8 óra és 9 óra 50 perc között. Iskolás csoportok jelentkezését is várjuk, erről részleteket ide kattintva olvashattok.

A tavalyi évhez hasonlóan, most is lesz alkalom közös edzésre. A szervezők igérete szerint két kedden, május 8-án és 15-én is várnak minden sportolni vágyót, hogy együtt mozgassák meg az izmokat és egy kis testmozgással készüljenek a városnapi szaladásra.

Nem csak magunkra és a szervezőkre számíthatunk a felkészülésben, Székelyudvarhelyről több spotklub, illetve csapat is jelezte, hogy szívesen szaladnak pár kört a felkészülni vágyókkal. Az IPSE futsal csapata, az SzFC fiataljai és az ISK Fejér asztaliteniszcsapata igéretet tettek, hogy május 8-án, kedden 18 órakor ott lesznek a városi stadionban és jelenlétükkel is lelkesítik a tömegfutásra edzőket.

Ide várnak minden érdeklődöt, sportolni vágyót és a tömegszaladásra készülőt. Neked is ott a helyed, mozdulj meg és fuss a tömeggel!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."