Színes » Benzingőz

Esőben is biztonságosan

Negyedik alkalommal képezték az udvarhelyi motorosokat vezetéstechnikára. Az érdeklődés idén is nagy volt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
felborultkamion2

Kidőlt egy kamion pótkocsija

Több órája vesztegel az út szélén. Kattints és...
babakocsi

Az autóból tolta a babakocsit, megbüntették

Az anyuka pedig filmezte, és ezen szórakoztak. A sofőrt...
vitosfruzsina-szonyegmosok

Egyúttal a perzsát is megmosták a kocsimosóban

Ki mondta, hogy az autómosóban csak négykerekűt lehet...

motoroskepzes, szekelyudvarhely, kaufland
Fotó: Kakasy Botond
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2014. április 14., 09:25
0 hozzászólás. 

Eső és hat fok körüli hőmérséklet várta azokat a motorosokat, akik a negyedszerre megszervezett motoros vezetéstechnikai képzésen vettek részt. A rossz idő ellenére is rengetegen vettek részt a Kaufland parkolójában szervezett tréningen. Az eseményt negyedik éve megszakítás nélkül szervezi meg a Wide Road motoros és autós vezetéstechnikai csapata, a Daimler M.C. motorosklub partnerségében.

A vizes tanulópályán 33 motoros jelent meg, akik a támogatóknak köszönhetően ingyenesen vehettek rész a tréningen. A jelentkezők nagy része udvarhelyi és környékbeli, de jöttek Székelykeresztúrról, Csíkból és Gyergyóditróból is. Olyan is volt, aki tréleren hozta motorkerékpárját, mivel a környék magasabb területein havazott, és veszélyessé vált a motorral való közlekedés.

motoroskepzes, szekelyudvarhely, kaufland

A tréning kezdőknek biztosított alapfokú képzést, de a haladóknak is remek lehetőség volt kontrollált körülmények között felkészülni a szezonra. A résztvevők többek közt kanyartechnikát, fékezést és vészfékezést, megállást vagy éppen az eldőlt motorkerékpár felállítását sajátíthatták el. Az elméleti megoldásokat gyakorlati képzés követte, így a résztvevők az elhangzott tudnivalókat azonnal kipróbálhatták a gyakorlatban. A vezetéstechnikai nap szakirányítója Bálint Levente őrnagy volt, aki a civil képzés mellett Magyarországon rendőröket képez vezetéstechnikára, neki a kecskeméti K.O. Autós-Motoros Iskola két alkalmazottja segített.

A motoros képzés szombat reggel kilenc órakor kezdődött a Kaufland parkolójában, és délután négy órakor ért véget. Minden résztvevő névre szóló diplomát és egy kulcstartót kapott, majd ezután a Daimler M.C. csapata mindenkit megvendégelt egy tál meleg étellel a klub székházában.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."