Színes » Benzingőz

Készül az új Logan

Kijött a Lodgy, készül az új Sandero és hamarosan piacra dobják a Logan új generációját is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
felborultkamion2

Kidőlt egy kamion pótkocsija

Több órája vesztegel az út szélén. Kattints és...
babakocsi

Az autóból tolta a babakocsit, megbüntették

Az anyuka pedig filmezte, és ezen szórakoztak. A sofőrt...
vitosfruzsina-szonyegmosok

Egyúttal a perzsát is megmosták a kocsimosóban

Ki mondta, hogy az autómosóban csak négykerekűt lehet...

Benzingoz_DaciaLodgy
Benzingoz_DaciaLodgy
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2012. március 07., 17:35
5 hozzászólás. 

Készül az újgenerációs Sandero, amit vélhetően még a Logan előtt dob piacra a Dacia – jelentette be kedden a Genfi Autószalonon a Renault ügyvezető igazgatója, Carlos Tavares.

Továbbá a gyártó hivatalosan is bejelentette, hogy nem szándékozik a Daciából kisméretű, városi modellt gyártani, inkább a családi szegmenst erősítenék, de nem lesz több, mint tíz Dacia modell. A márka eddig hét modellel van jelen az autópiacon.

Az új Logant feltehetően 2012 végén, vagy a következő év elején indítják útnak – jelentette be az autószalonon a cég eladási igazgatója, Jerome Stoll. Az igazgató megjegyezte, hogy az orosz piacra szánt Logant nem exportálják, hanem ott gyártják.

Szintén a Genfi Autószalonon mutatták be a Lodgyt, ez  március 7-től rendelhető meg Romániában, áfával együtt 9500 euróért. A Lodgyt, bár a románok fejlesztették, nem az országban gyártják. A Dacia hetedik modellje Marokkóban gördül le a futószalagról.

A Logant 2004-ben dobták piacra, a Sandero pedig 2008-ban jelent meg Romániában.



5 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
kszl
2012-03-07 17:47:55
Dácsia nem lesz soha autó!
avatar
Nero
2012-03-07 19:32:07
A Duster-el barhol lenyomom(az utrol) :D a meseautodat kisokos.
avatar
kszl
2012-03-07 21:02:56
re:
avatar
Nero
A Duster-el barhol lenyomom(az utrol) :D a meseautodat kisokos.
De annak is dácsia a márkája. Ebből következik, hogy a dászter sem autó.
avatar
persze
2012-03-07 22:39:16
kszl-nek

Kis baratom, te valami ellen vagy mindig, nem valami mellett. Destruktiv fazon lehetsz...de orulhetsz a 15 eves VW-nek, vagy akarmidnek.Ertekelni nem szegyen, es a regi allaspontod megvaltoztatni sem az!Ne legy gőgös!Hagyhatod meg alabb is!A kerek az forog!
avatar
möjszömbágpulá
2012-03-07 22:52:26
szerintem 2012 ben nem az a nagyvagányság, hogy milyen autód van...hanem hogy meg tudod-e tankolni évi 40-50000 km re és ki tudod e fizetni a biztosítást. Angliában fisfosért kapsz alig használt autót, majd üzemeltesd. Igen. kszl télleg pöcs, mert a duster fasza jármív, skoda yeti és nissan quaskai fapados társa, annak aki leszarja, csak lehessen járni vele olcsón.
tény hogy mondjuk az 1-es hosszú benne, se olyan mintha lenne benne egy felező...dugóban többet kell kuplungozni...kszl, szólj ha van már egy tuareged vagy egy phaeton w12-es a segged alatt, akkor majd köpkdhetsz.
Udvarhelyen pl senkinek sincs W 12 phaetonja, meg M6 brabus se...ennyit a szakértésről. Ariel Atomot se láttam, meg S2 audit se, meg Morgant se. Szóval nagy az autós analfabétizmus. Mától kuss a neved. Üjle.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."