Színes » Divat

Pornót néz Hófehérke?

Focilabdát termő barackfa, teknőst döngölő vaddisznó és delfinen érkező télapó. Modern mesék a kirakatokban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Csak néhány a kilencből fotó: Dávid Anna Júlia

Megvan neked?

Kilenc év, kilenc póló. Ha megvan neked mind a kilenc,...
halalfejesgyerekzokni01ufo

Miért kell halálfejes zoknit gyártani a 3 éves gyerekeknek?

Az asszony bement egy udvarhelyi gyerekruha-boltba, fekete...
metamorf05

A nők nem járnak csukott szemmel

Mindenki látott már olyan videókat a neten, amiben...

szines_erdekessegek/perverz2911/galeria
fotó: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE, PÁL EDIT ÉVA
2011. november 29., 15:17
0 hozzászólás. 

Kirakatnéző túránk során külön figyelmet szenteltünk a gyermekeknek szánt cikkeket (is) árusító boltok utcafrontjának. Némelyekre simán kifüggesztenénk a 18 piros karikát. 

Fogyatékos Pumukli, szőke beszélő baba

Az üveg mögé biggyesztett áruk felhozatala bőséges, de hagy némi kivetnivalót: a látvány elől fél lábon menekül a kacsalány, és biceg nyomában Pumukli.

szines_erdekessegek/perverz2911

Sandra szőkesége nem volt, hanem van. A nőies domborulatokkal büszkélkedő baba társalkodónőnek is jó. Felszusszanhat a szülő: nem kell karácsony után angol óvodába íratnia a gyermeket, Sandra a gyártók szerint „beszél magyarul". S ez még csak a kezdet, miután megbeszélted vele a napi divatot, ráadhatod saját ruháidat is. De csak, ha tudsz egy kicsit franciául.

Sandra alattvalói közül Spongya Bobot valószínűleg a kancsal kerámia csacsi rúgta fel diszkréten. Az akciót bárgyún nézi a pénzre éhes dundi víziló, aki a disznóvágásra hivatalos malacperselyt helyettesíti éppen. 

Zacskós állatok, orális erőszak

Városunkban garázdálkodik a Micimackó ellenes maffia. Az ősi kisállat-gyilkoló módszert vetette be: nejlonzsákot húzott szegénynek a fejére. S ha már itt jártak, nem ültek tétlenül: zacskóban fuldoklik némán és esdekelve néz a vásárlókra a két plüsskutya is.

szines_erdekessegek/perverz2911

Belefojtották a sikolyt abba a bébibe is, aki örökre orális élvezetekre formázott szájjal, levegő után kapkodva várja megmentőjét. Még a haja is belelilult az erőlködésbe. Vagy a szégyenbe, hogy nem tudja, a csipkés tangát a body alá vagy fölé kell felvenni, ha keresztelőre készül. 

Talicskaszex nyalókával

A vaddisznó is sokat unatkozhatott már, a semmittevés láthatóan nem tett jót neki. Szexuálisan elferdült és szemet vetett a teknőcre. Az orális aktus ország-világ szeme előtt zajlik – jó reklám a háttérben felsorakoztatott nyalókáknak.

szines_erdekessegek/perverz2911

Emó legény csillagösvényen

A nevelést nem lehet túl korán kezdeni, a nemzeti hovatartozás erősítését már zsenge gyermekkorban ildomos. A festett bölcsőben ringó, maroknyi székely népviseletben kel és fekszik.

szines_erdekessegek/perverz2911

A család is hétszilvafás lehet: az emo frizurás ivadék alá már lovat is adtak. A trójait délcegségben messze lepipáló székely faló ott toporzékol a galambdúcos, székely kapuban. Alig várja, hogy átugorhassa a gyertyatartót, és elrabolják a kislányt, hogy ketten száguldjanak majd a csillagösvényen. 

Tömegbaleset: körforgalmat a kirakatokba is!

Szerencsétlenség történt a Kossuth utcai játéküzlet kirakatában. A Forma 1-es autó kijött a pályáról, magával sodorva több, a városban közlekedő járművet. A mentés megkezdődött, egy billenős autó szállítja el a balesetben részt vevő négy autót. Többen újszerű állapotban vannak. A Forma 1-es autó sofőrjét valószínűleg a zacskókról felszálló por vakíthatta el. Személyi sérülés nem történt, bár többen ízlésficamra panaszkodnak.

szines_erdekessegek/perverz2911

Kezdik szépnek látni a kicsivel odébb található gyerekruha-bolt kínálatát, ahol nyakkendők nem, de kiscsizmák keltek lila dalra, a bárányokat már kiütötte a látvány. Idén nem is kislány, aki nem jár piros csíkos blúzban, csillogó övvel a derekán. Gyakori mellékhatás: hasfájás, hányás. A bárányok már kibuktak. 

Franciabugyi mackós testalkatra

A kirakatrendezők valamiért élvezettel társítják a plüssállatokat, gyerekruhákat és játékokat a fehérneműkkel. Egyszer láttunk egy pornófilmet, a nő plüssmackót szorongatott benne. Lehet, innen ered a smacizás szó. A gyerekes fétis tömeges megjelenésére utal Hófehérke és a törpe, amint széttárt lábak között vigyorog néhány babacipőre. Lehet, hogy a többi törpe vesztette el őket a bánya mélyén.

szines_erdekessegek/perverz2911

Keleti dísznövények lepték el a várost. Az egyik központi divatárubolt kirakatában jelentek meg először, azóta minden virágszerető üzlet ültetett legalább egyet a kirakatába.

A bólogató virágokat különösen a helyi audiovizuális média képviselői szeretik, meditálásra használják különféle politikai események után. Lehet, hogy ez a kislány is újságíró akar lenni? 

Télapó itt van

Tessék a cipőket esti fürdés után a kád aljára süllyeszteni. Hamarosan indul a Mikulás, és idén delfinen „lovagol". Ha épp nem hármasban integet egy Barbie mellől.

szines_erdekessegek/perverz2911

A víziszonyos zöld kutyát illik előre kivikszolni. Szülők: az ajándékokat idén gumicsónakon kell leereszteni a Küküllőn. Szigorúan az eredeti csomagolásban, hogy ne ázzon el a Barbie ruhatára.

szines_erdekessegek/perverz2911

Az ajándékokért való fejveszett rohangálásban jó lesz megpihenni. Relaxációs technika babakocsis mamáknak: végy egy focilabdát termő barackfát, ültesd be gyermeked a babakocsiba, és indítsd el a szirénát.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."