Színes » Életmód

Mit vegyek már megint?

A hóvirág örök kedvenc, de ha védeni akarod a növényt, adunk néhány tippet, hogy még minek örülne szíved választottja. Ajándékötletek március 8-ra.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Illusztráció/ Szabó Apor

Óraátállítás: utoljára ugrálhatunk az időben

Az Európai Unió megszavazta, hogy az idei lesz az utolsó...
Kilyén Károly, a tökös gazda fotó: Szabó Apor

Tökös gazda: nyolcan hozták fel a kertből

Az első két kísérlet sem volt semmi, harmadszorra...
Bara Kinga elárulta, hol nyaralt Udvarhely fotók: Simó Veronika

Szeretjük, ha ellátják a bajunkat

Tudjuk, hol süttetted a hasad a nyáron, és azt is, hol...

fotó: Fahéj facebook oldala
fotó: Fahéj facebook oldala
szerkesztoÍRTA: SIMÓ VERONIKA
2017. március 06., 20:11
0 hozzászólás. 

Elsősorban nem kell túlbonyolítani a dolgot: a nők az odafigyelésnek örülnek a legjobban, de azért nem baj, ha szép vagy hasznos ajándékokat kapnak - kevés az esélye, hogy megharagudjanak érte.

Az alábbiakban néhány olyan ötletet sorakoztatunk fel, amik helyi, vagy közeli termelők és művészek munkái, így, ha szerencséd van, holnapig még be is szerezhetsz belőlük egy-egy darabot. Mivel nőnapról van szó, maradunk a hagyományosan nőknek szóló tárgyaknál.

Ha szereti magát kenegetni

A szépségápolásban is egyre nagyobb divat a természetesség: ha már láttál a fürdőszobában szokatlan formájú, ennivalónak kinéző szappant, tudod miről beszélek.

Hasonlókat a Blans natúr kozmetikumok csíkszeredai gyártójától is be lehet szerezni. Vannak például csokis-mentás, levendulás, vagy kecsketejes szappanok, de akad gyógynövényes, és parajdi sós szappan is, bőrápolásra kiváló shea-vaj, természetes samponok, tusfürdők, aminek általában nehezen állnak ellen a nők.

00-citromos-szappan

Ha ez nem lenne elég, itt van a Herbio Marosvásárhelyről, amely szintén csupa természetes alapanyagból készít kencéket arcra, szemre, szájra, hajra.

Ha több a cipője, mint a táskája

Ajándékba olyan dolgokat szeretünk kapni, amit magunknak is megvennénk, ha lenne rá elég pénzünk, vagy egy kicsivel több, mint amennyi van.

00-szasz-zsuzsa-taska

Egy ilyen dolog lehet például egy táska Szász Zsuzsa udvarhelyi alkotótól. Nincs olyan nő, aki ne örülne ennek.

Maradva a táska témánál: ha a kedvesed, anyukád, lányod, kiszemelted szereti az újrahasznosított tárgyakat, akkor a Selected Bags a tuti választás. A táskák baróti származású megálmodója, Antal Hajnal fóliázott papírból, régi újságok, magazinok, fényképek darabjaiból fonja össze a kiegészítőket, amikben aztán mindenhova magukkal vihetik a nők a legszükségesebb 5 kilónyi cuccot.

Ha szereti a konyhában csinálni

Az a jó ajándék, aminek többen is örülnek. Ilyen alapon választhatsz egy hagyományos cserépfazakat, amiben finom töltött káposzta fő, vagy amit éppen kívánsz. Innen lehet letölteni, akarom mondani beszerezni.

00-bohemian-cuki

Ha ennél fantáziadúsabbra vágysz (vagy vágyik ő), itt vannak a kézzel festett bohém bögrék, csészék a BohemianFlow műhelyéből. Már csak a reggeli kávét kell finomra főznöd és ágyba vinned.

Ha ékszermániás

Nem kell rögtön aranyra meg gyémántra gondolni, nyugi. Ezek az ékszerek olcsóbbak és kreatívabbak a klasszikus aranylánc delfinnel kombónál. Na meg sokkal esztétikusabbak is.

00-indamade

Itt vannak például az Indame Design minimalista alkotásai fából, bőrből és üvegből. Modern, letisztult, pont jó a vagány csajoknak.

Ha nagyon helyit szeretnél, akkor a Textil Kuckóban nézelődj. Itt mama-baba szetteket, nagyon vidám virágos nyakékeket, fülbevalókat, meg olyasmiket fogsz találni, amiről nem biztos, hogy tudod mi az, de szép!

Ha fogalmad sincs

Akkor itt van még néhány ötlet.

00-fahej-kituzo

Aranyozott vagy piros-fehér kicsi patkó helyett választhatsz sokkal barátságosabb kitűzőt a Fahéjtól, nyugtató hatású levendulapárnát innen, soha el nem hervadó tulipánokat a Mycreativeplace-ről, vagy személyesített kispárnát Fannitól.

Boldog nőket minden napra!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."