Színes » Érdekességek

Kicseréltek egy oszlopot a Patkóban

A galvanizált fém villanyoszlopok maradtak a helyükön, de a betonoszlop kikerült a földből. A nap fotóján az új látható.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

A nap fotója 2013. július 16-án
Fotó: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. július 16., 15:14
4 hozzászólás. 

A Patkó felújítási munkálatainak közepette több mindent átalakítottak a téren, így villanyoszlopok is tűntek el, illetve új, galvanizált fémből készült darabok kerültek ezek helyére, melyek nem mindenkinek nyerték el a tetszését.

Ma a felújítást végző munkások a Márton Áron téren található utolsó betonoszlopot is eltávolítottak. Helyébe egy új betonoszlop került.


címkék:

4 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
zterex1
2013-07-16 21:57:12
Húzzák az időt, hogy a sok munkaórával majd igazolni lehessen a kifizetett összeget.
avatar
Milan Yorgi
2013-07-17 01:22:05
Why ?
Miert nem lehet orulni annak, hogy felujult ez a varos resz (park) is? Talan jobban tetszett a regi? Lampatestek/vilagitas: Nem mondom, hogy a legjobb varians,de nem is rossz,elmegy!Kivilagitjak kellokeppen a "Patkot" . Meg nem vagyok meggyozodve , hogy a kovacsolt vasbol keszult model befogad egy ilyen nagy izzot,valoszinu tobb kellene belole , hogy ugyanazt a fenyerot biztositsak.(lehet tevedek,nem vagyok vilagitotest szakerto,csupan egy velemeny). Na de, biztosan szebb lesz mint a regi..en szemelyesen orulok ennek,nem akadok fenn a vilagitason! Orulok, hogy alakul a varos,latvanyosan, es minden evben elmondhato, hogy valami megvalosul-felujul. Az orok elgedtelneknek : rakj ossze egy makettet(varos reszt..) es alakitsd kedved szerint!
avatar
Egy a sokból
2013-07-17 06:30:32
ellenző?
Mindenki örvend, hogy szépül a város. De ezt a munkát már "1.000 éve" be lehetett volna fejezni. Gondold csak el, ha magadnak dolgoztattál volna. az idő pénz, a megspórolt összegen talán lehetett volna olyan játszóteret építeni a gyerekeknek, mint amilyen Szeredába van, nem ezeket a nyeszlet fa-micsodákat. Akkor még többet örültünk volna...
avatar
alikay
2013-07-17 20:31:33
udvarhelyi
Remélem a padokat és a virág gruppokat is vissza rakják,mert amint láttuk ,a riportban,a hatérben máris gépkocsi parkolt a téren..

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."