Színes » Érdekességek

A vírusoktól jobban tartunk, mint a hidegtől

A januári zord időjárás több volt, mint kellemetlen, de sokan a pozitívumaira fókuszáltak: legalább nem terjedtek a bacilusok és magyarázkodás nélkül tölthették magukba a melegbort.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

szavazas_sziberia
szavazas_sziberia
szerkesztoÍRTA: LŐRINCI RÉKA
2010. február 02., 15:29
0 hozzászólás. 


Múlt hónapban nap nap után mínuszrekordokat döntögetett az időjárás, a váratlan lehűlés rengeteg rendellenességet okozott országszerte. Legutóbbi szavazásunkból viszont kiderült, a többséget nem zavarta a szibériai időjárás.

A több mint félezer kattintó legnagyobb százaléka, 158-an az alacsony hőmérséklet egyik legkézenfekvőbb pozitívumát helyezték előtérbe: mint tudjuk, nagy hidegben nem terjedtek a vírusok. 77 olvasó kifejezetten örült a fagyriadónak, hiszen így intenzívebben hódolhattak melegbor-szenvedélyüknek. 148 szavazó viszont valószínűleg néhányszor rendesen megfázott január folyamán, nekik túl dermesztőnek bizonyult a hőmérséklet.

szavazas_sziberia

A fagyos időjárás viszont a lakások melegebben tartását is igényelte, néhányan (55-en) a fűtésszámla miatt aggódnak. 51 kattintónak alapból a leghűvösebb évszakkal van problémája. Azt viszont megállapíthatjuk, hogy többségünket befolyásolt az időjárás, hiszen mindössze 41-en voksoltak amellett, hogy nekik mindegy, milyen idő van.

Következő kérdésünkre is lehet szavazni: Milyen vezetői tisztséget töltenél be a legszívesebben?



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."