Színes » Érdekességek

Újabb rekordot döntött a „Kis Herkules”

Az öt éves izompacsirta most a kézállásos fekvőtámasz világrekordját döntötte meg, élő egyenes adásban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

giuliano-stroe-worlds-strongest-kid
giuliano-stroe-worlds-strongest-kid
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. február 24., 09:39
4 hozzászólás. 


Korábban már olvashattak az 5 éves csodagyerekről, Giuliano Stroeról, aki idejét leginkább az edzőteremben tölti, ezért mára a világ legerősebb gyerekévé vált. Különleges fizikai képességeinek és izomzatának köszönhetően tavaly megdöntötte a kézenjárás világrekordját, de emellett egyéb rendkívüli mutatványokkal is jelentkezett: volt már élő zászló, rendkívülieket ugrált és egy kisgyerekhez képest elképesztő gyakorlatokat mutatott be.

Most a kézállásos fekvőtámasz világrekordjának megdöntésével írta be magát újra a Guinness Rekordok Könyvébe. Produkcióját a PRO TV élőben közvetítette Happy Hour című műsorukban, a részletet itt is megnézhetik.

A gyerek egyébként 2 éves kora óta Olaszországban él, apja is testedzéssel foglalkozik, és már kiskorától viszi magával Giulianot az edzőterembe. Igaz, nagyon különleges fiút nevel belőle, viszont más kérdés, hogy helyes-e ilyesmikbe belevinni egy 5 éves gyereket. A fiatalkori sztárság már rengeteg mindenkit tett tönkre, Giuliano esetében ez persze még kiegészül azzal, hogy olyan fizikális edukációt kap, ami talán megterhelő lehet a szervezete számára.


4 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Gima
2010-02-24 09:58:13
Hm, ha eggyett megcsinalnek boldog ember lennek :),vajon Muki meg tud e?
avatar
Sumu
2010-02-24 10:03:10
szegeny gyerek azt se tudja mirol van szo, olyan eltevedt arca van... azt hiszem a national geographic-on lattam egy dokumentumfilmet egy indiai gyerekrol, akit a szulei odaraktak futni. Az a nagy futas kozben egyszeruen osszeesett es fel kellett mossak, az apja pedig azt nyilatkozta, hogy ujra meg fogja probalni...
avatar
muki
2010-02-24 10:38:17
Biztos!!! ..........hogy nem! :D
avatar
ijano
2010-02-25 09:05:24
Ezt egyesek csak annyival egészítik ki hogy állatkínzás!Ismerős ez a szó nem?Nem a szó szoros értelmében írom de ez már drasztikus dolog amit művelnek ezzel a kissráccal!A szervezete csak ezután fogja érezni és fog károsodni!Csontok,izmok,belső szervek!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."