Színes » Érdekességek

Hulladékruha-bemutató a Retroban

Jakab Ibolya hulladékanyagokból készült ruhákat mutat be szombaton, a Retro Pubban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

hulladek_ruha04
hulladek_ruha04
szerkesztoÍRTA: PÁL GÁBOR
2010. február 25., 14:11
1 hozzászólás. 


Nem mindennapi rendezvénynek lehetünk szemtanúi ezen a hétvégén. Jakab Ibolya, a Jakobs Comapany ruhatervező cég tulajdonosa előttünk állít össze öltözékeket hulladékanyagokból. A helyszínen a divattervezőnő személyesen tervez és állít össze hat ruhát, amihez hat élő „próbababa” szolgál majd segítségül. A ruhákhoz csakis hulladékokat használ majd fel, de ezen belül csak a képzelet szab határt az alkotásoknak.

Jakab tervei közt a későbbiekben egy verseny kiírása is szerepel, melyet diákoknak hirdetne meg, akik így kiélhetnék kreativitásukat. Ilyen kezdeményezése már korábban is volt a tervezőnek, ezt szeretné most nagyobb közönség elé vinni, majd később szervezett verseny formájában is megvalósítani. A ruhabemutatóra szombaton, azaz február 27-én este 10 órakor kerül sor a Retro Pubban. Lesz belépti díj is, ami 5 lej értékű, de cserébe kapunk egy koktélt.

Egy kis ízelítő:


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Ce_Fo
2010-02-25 16:10:50
:huh: ...egy kepet konnyebb forgatni mint egy monitort:-O...ha egy 10eneves profilja lenne walamelyik kozossegi siteon...talan el menne...de itt kicsit...:-??...amugy jho s franko itt minden...s hajra!!!...de az aprosagok...s milyen az ember sajatomba a szalkat nem de a tiedben a gerendat igen:(...

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."