Színes » Érdekességek

Brutális tortákkal ünneplik a válást (18+)

A csökkenő számú esküvők arra késztették a cukrászokat, hogy a válás megünnepléséből is hasznot húzzanak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Begurult vőlegény
Begurult vőlegény
szerkesztoÍRTA: UH.RO/ADEVARUL
2014. július 23., 12:00
0 hozzászólás. 

A vőlegény hátába kést döfő menyasszonyok, széttépett szívek, utálattal tele szöveges üzenetek – a brit cukrászok egyre több véres jelenetet ábrázoló tortára kapnak megrendelést a válás kimondását ünneplő pároktól. A trend egyébként az Egyesült Államokból indult európai hódító útjára.

valas-torta1

Emma Hurley kétgyermekes anyuka, aki épp most vált el szoknyapecér férjétől, s ezt elég különös tortával ünnepelte a frissen szétszakadt család. A temetőt ábrázoló süteményen a „RIP Matt" felirat állt (Nyugodj békében, Matt! – szerk.), közepén pedig egy koporsó a pár jegygyűrűivel.

Bár nem tűnik a legbarátságosabb megoldásnak az elválás ezen módja, Emma azt állítja, hogy sokat segített a feldolgozásban. A gyerekek is teljesen normálisan fogták fel a dolgot, nem vonatkoztatták az apjukra az üzenetet, csak egyszerűen örültek a desszertnek.

Focirajongók kíméljenek

A modern párok már nem kudarcként fogják fel a válást, hanem valami új kezdeteként, amit meg kell ünnepelni – írja a brit Daily Mail. Ennek némileg ellentmond az, hogy véres jeleneteket ábrázoló tortákkal kezdenek egyesek új életet.

Míg azok, akik ezt a módját választják a szétválásnak, egyöntetűen pozitív lelki hatásokról számolnak be, a pszichológusok szerint sokat árthatnak a „háborús" torták. Főként a gyerekeknek, akik nem feltétlenül poénként fogják fel a dolgot, hanem igenis érzékelik a szülők közötti feszültséget, a ki nem mondott hadüzenetet.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."