Színes » Érdekességek

Ringbe száll Szőke és Cinciri

Az évtized meccsének és az igazság napjának ígéri a két fél a július 15-i bunyót. Hosszas szájkarate után fizikai összecsapásra is sor kerülhet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

szoke-vs-cinciri-kikep2
Szöke László Cinciri Béla ellen indul
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2015. június 24., 10:15
0 hozzászólás. 

Szőke László udvarhelyi, de Magyarországon élő újságíró neve többször szóba került az elmúlt években, amikor a helyi „alvilágról", „maffiáról", szervezett bűnözésről esett szó. Blogján sokszor bírálta, megnevezte az alvilági szereplőket, amiért többször összetűzésbe is került velük, sőt egy esetben még lövöldözésre is volt példa.

Cinciri Béla az utóbbiak társaságát erősíti, aki nagyon nehezményezi, hogy őt és néhány barátját a nyilvánosság nyomása alatt tartja az újságíró azzal, hogy kétes tevékenységükről folyamatosan beszámol az internetes oldalakon.

A jó ideje tartó szájkarate nem várt fordulatot vett, ugyanis Szőke László kedd este Facebook-üzenetben elfogadta Cinciri Béla kihívását, akitől rendszerint videó-üzenteket kapott.

Jól van Cinciri Béla, legyen meg a te akaratod. Elfogadom a kihívásod egy nyilvános bunyóra: ringben, bíróval, közönség előtt. Szabály csak annyi van, hogy rúgás nincs, illetve használhatsz fejvédőt (nyilván, én is). A meccs addig tart, amíg egyikünk a földön nem marad.

A belépőjegyek (két sör) árának 10 százaléka a tied, a többi az udvarhelyi ingyenes jogsegélyszolgálatra megy, a lakásmaffia és csalások űldozatai számára.

Növelheted 10 százalékkal a részesedésed, ha részt veszel egy háromórás agytágítón, melynek programját egy pszichológus, egy szociológus és egy etológus dolgozza ki és állítja össze, személyre/rád szabva.

A meccsre valamikor 2015. július 20-25 között kerülne sor, egyeztetés szerint. A meccs során szerzett testi sérüléseknek nem lesz jogi következménye, de ez nem érinti az eddigi fenyegetéseid miatti rendőrségi feljelentéseket. A szervezést, az esemény meghirdetésének költségeit magamra vállalom.

Azt hiszem az évtized bunyójára készülhetünk. Te is, én is. Videóban is válaszolhatsz, ha úgy könnyebb neked, de a részletekről szerződést kötünk. Hajrá!" – olvasható Szőke László blogjának Facebook oldalán.

A kezdetek egészen messzire nyúlnak vissza,

az első, nyilvánosságot kapott videón Cinciri Béla viccesen ható „keménykedését" nézhetjük.

A második videó is a megszokott környezetében, vezetés közben készült. Itt némileg kisebb vehemenciával üzen Cinciri. Azt érdemes tudni, hogy itt már Szőke László részéről megtörtént egy magyarországi feljelentés, illetve egy romániait is beígért.

Ezt követően még barátságosabb hangnemben mondja el Cinciri, hogy vegyen példát arról, hogy kell élni és szívesen elviszik Szőkét is bulizni.

Hogy hogy kell élni, az nem derül ki teljesen, de Szőke feltehetően kedvet kapott az általa maffiákoknak becézett társaság közelebbi vizsgálatához, ugyanis elfogadta a bunyóra való kihívást.

Cinciri elfogadja, hogy Szőke elfogadta

Szőke kedd esti üzenetére hamar reagált Cinciri. A történet eddigi utolsó videóüzenete már arról szól, hogy Cinciri Béla elfogadja, hogy Szőke László elfogadta a kihívását és eleget tesz Szőke feltételeinek, sőt az újságírót komoly előnyökhöz juttatja, illetve megveréséhez használni kívánt egyetlen eszközt is megnevezi falloszában.

Aki szeretne csemegézni még egy kicsit az eddigi előzmények között, az látogasson el ide.

Eddigi információink szerint az összecsapásra Szőke szerint június 20-25 között, Cinciri szerint július 15-én „Kálmán Zsolti edzőtermében" kerül sor. A bunyó kezdéséről és jegyárakról értesítjük olvasóinkat, ahogy több információ kerül birtokunkba.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."