Színes » Érdekességek

Döngetés lesz a Hargitán

 Az újonnan épített downhill-pályán szerveznek versenyt jövő hétvégén.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Downhill
Downhill
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2015. szeptember 04., 11:51
0 hozzászólás. 

Az egész hétvégés eseményre, amelyet a Súgó Panzió szervez, szeptember 10-ig online lehet jelentkezni kedvezményesen, az enduro@sugopanzio.ro címen 90 lej ellenében. Aki ezt elmulasztaná, megteheti a helyszínen a Madarasi Hargitán, de a benevezési díj ekkor már 140 lej lesz. A versenyzők új pályán próbálhatják ki magukat, amelyet a Kápolnási Gazdák Egyesülete, a Hargita megyei tanács és Sugó panzió támogatásával készítettek el.

dh1

A downhill-versenyre szeptember 10-én, pénteken várják a nevezőket a Madarasi Hargitán, akik ezen a napon szabadedzést tarthatnak a pályán. Szombaton az iratkozás mellett szintén szabadedzések lesznek, de délután már megrendezik a selejtezőt is. Aki vasárnapra érne csak ki, az sem kell, hogy lemondjon a versenyről, ugyanis nyolc és kilenc óra között még iratkozhat, illetve 15 óráig a pályán is gyakorolhat. Akik nem tudnak részt venni a szombati selejtezőn, a vasárnapi iratkozás sorrendjében rajtolhatnak a versenyen. A döntő után, 18 órától tartják a díjkiosztást.

A szervezők több kategóriába sorolják a versenyzőket, így lesz 18 év alatti, open (elit) 18-31 év közötti, masters (31 év felett), merev vázas és női kategória. Vigyázz, mert ha 18 év alatti versenyző vagy, akkor szükséged lesz még egy közjegyző által hitelesített, szülők által írt beleegyező nyilatkozatra, hogy részt vehetsz a versenyen, különben a szülőkkel kell megjelenned az iratkozáson.

A jelentkezéshez szükséges adatok listája és egyéb, a versennyel kapcsolatos információ megtalálható a Hargita Bike Park facebook oldalán.

Nézőként is érdemes kilátogatni a látványos versenyre, hiszen a „féktelen döngetés" a külső szemlélőnek is élmény. Ízelítőnek érdemes megnézni ezt a három perces videót, amely az aktuális pályát mutatja be.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."