Színes » Érdekességek

Világrekordot fingott (videó)

A fillippinó férfi hátsója segítségével oltotta ki a gyertyákat, szerencsére nem egy szülinapi tortán.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

fing
Ronald Cabañas, fotó: youtube.com
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. január 15., 11:12
0 hozzászólás. 

Ronald Cabañas egy 28 esztendős férfi, akinek sikerült kioltania öt gyertyát kevesebb, mint harminc másodperc alatt a hátsója segítségével.

A szellentés világrekordja 2014-ben volt beállítva, de csak a közelmúltban tette hivatalossá a recordsetter.com. A rekordokat megítélő hivatal lehetővé teszi az emberek számára, hogy saját maguk által kitalált szokatlan világrekordot állíthassanak fel. „Csak most vette észre közösségünk Cabañas kreativitását és tehetségét abban, ahogy a hátsóján keresztül kiereszti a levegőt. A RecordSetter videótára annyira nagy, hogy néha az efféle hőstettek elkerülik az ember figyelmét" – mondta David Elmaleh a RecordSetter szóvivője.

A rekordszellentő nem akart hírnevet purcolni magának, ő Barangay Camandag nevű faluban mezőgazdászként éli életét, barátja és menedzsere Gerard Jessie töltötte fel a videót a RecordSetter.com oldalára. „Nem tud olvasni és írni, mert harmadik osztályban abbahagyta az iskolát, viszont egy hatalmas tehetség. Rengeteg képessége van. Annyira erősek a fogai, hogy fel tud velük emelni egy asztalt, amin egy gyerek van" – írta e-mailban Jessie a Huffinton Postnak.

Szerinte Cabañas szellentései teljesen szagtalanok: „tiszta levegő, a szülinapi tortán is ki tudná oltani a gyertyákat, de az a probléma, hogy nem biztos, utána valaki merne enni belőle.

uh.ro/huffingtonpost.com



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."