Színes » Érdekességek

A kedd kedvetlenítőbb a hétfőnél is

Ismét hatalmas, mondhatni eget rengető tudományos felfedezéssel álltak elő kedvenc tudósaink: most még egy nyomott napot szereztek a bennük hívőknek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. október 14., 08:00
0 hozzászólás. 

A kedd elkedvetlenítőbb még a "szürke, zord, morózus" hétfőnél is, holott a köztudatban hagyományosan az a legtöbbet szidott nap – derítették ki Nagy-Britanniában 22 ezer fős, országos és reprezentatív mintavétellel. Az alanyok két hónapon át jegyezték fel hangulatukat naponta kétszer, és ez alapján derült ki, hogy a kedd a legtöbbek kedvmélypontja. Hétfőn ugyanis még kicsit tart a hétvége hangulata, ám kedden már egyáltalán nem, és a legközelebbi hétvége még messze van.

A hangulatjelentések iPhone-hoz csatlakoztatott készülékbe kerültek. Nemcsak a kedélyről kellett beszámolni, hanem arról is, hogy az adott illető éppen kikkel van, és mit csinál. A szerkezet műholdak révén megmutatta, hogy gazdája éppen hol tartózkodik, így a megfigyelőközpontban meg tudták rajzolni Nagy-Britannia hangulattérképét is. A legkevésbé London központjában vidámak az emberek, a legjókedvűbbek pedig Bournemouth-ban - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap.

(MTI)


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."