Színes » Érdekességek

Hajléktalanból médiasztár egy nap alatt

Egy aranytorkú hajléktalanból lett internetes fenomén és jól kereső bemondó egy jó szándékkal közzétett videónak köszönhetően.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. január 06., 08:03
2 hozzászólás. 

Ted Williams története semmiképpen sem mondható hétköznapinak: a Brooklynban nevelkedett férfi isteni adottsággal rendelkezik, ugyanis hangját bármelyik rádiós bemondó megirigyelhetné. Ez is volt a választott szakmája, ám élete körülbelül egy évvel ezelőtt kisiklott: az alkohol és a drog kíméletlen hatással volt rá, így hamarosan az utcán találta magát.

A helyi rendőrök csak „a rádiós férfiként" emlegették Tedet, aki egy kartonlapra írt néhány soros szöveggel koldult és ejtette ámulatba az adakozókat. Tartott mindez egészen január 3-ig, amikor is egy sofőr többet látott a jó kedélyű férfiban, mint egy lecsúszott hajléktalan, így levideózta amint irigylésre méltó hangján beszél, majd a videót feltöltötte a YouTube videó-megosztó oldalra.

Innen már nem volt visszaút: a videót másnap, január 4-én pár óra alatt több millióan nézték meg, Ted pedig hamarosan arra eszmélt, hogy a helyi WNCI rádió épületében ül és egy világ szeme van rajta. A történet csúcspontjaként a Cleveland Cavaliers kosárlabdacsapata állást ajánlott a férfinak, ami mellé ajándékba kapott egy házat is. Tedet már az Egyesült Államok egyik legnagyobb televíziós csatornája, a CBS is meginterjúvolta reggeli műsorában: itt a férfi könnyeivel küszködve mesélte el, hogy mennyire szerencsésnek érzi magát és, hogy egyik legnagyobb vágya volt, hogy édesanyja megérhesse amint élete újra normális kerékvágásba tér vissza.

Végül pedig érdemes idézni a YouTubera az eredeti videót feltöltő ritchey nevű felhasználó szavait, miszerint ha valaha is ilyen történettel szembesülünk, ne menjünk el szó nélkül mellette, ugyanis nem magától oldódik meg. És talán ez az eset igazolja, hogy a Time magazin 2006-ban nem véletlenül választotta az internet-felhasználót az év emberének.


2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
bazeee
2011-01-06 19:16:51
ez igen.
Ez igen, micsoda hangja van. Tényleg a rádióba, reklámokba való.
avatar
uila
2011-01-07 12:34:40
őszinte csávó, s tiszta a feje is. ez szerencse... Isten segílje !

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."