Színes » Érdekességek

23 évig élt golyóval a fejében

Több mint húsz éven át élt egy lövedékkel a fejében egy férfi. A pórul járt kínai azt hitte csúzlival lőtték meg, évtizedekkel később derült ki, hogy tévedett.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Szines
Szines
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. április 26., 08:26
2 hozzászólás. 

A két centiméteres rozsdás lövedéket egy helyi kórházban távolították el a földművesként dolgozó Vang Tiencsing agyából. Az észak-kínai Hopej tartománybeli Csangcsiakouin városában élő férfi még 1988-ban kapta a fejébe a golyót, amint hazafelé tartott. "Azt hittem egy csúzli talált el. Láttam egy férfit állni a hegyen és azt gondoltam, ő célzott rám" - emlékezett vissza a történtekre. Tiencsing egyik kórházában tért magához, ahol gyulladásellenes gyógyszereket adtak neki az orvosok, majd hazaküldték.

Nem sokkal később epilepsziás rohamok törtek rá, amelyek a következő két évtizedben egyre csak súlyosbodtak. Kezelésére visszajárt a kórházba, ahol egyik alkalommal a szakemberek felfedezték a koponya CT-n a lövedéket.

Vang Cseming, a kórház idegsebészeti osztályának egyik orvosa szerint általában egy a több ezerhez a lehetősége annak, hogy valaki túléljen egy fejlövést, de a Tiencsing fejébe behatoló lövedék nem érintette az agyi főereket és az agytörzset sem - idézte a szakembert a The Daily Telegraph című brit lap internetes kiadása.

címkék: keptelenseg

2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Veve_Alekosz
2011-04-26 20:48:00
Lehet ha jól járt. Mert gondoljunk bele: ha csúzlival lőttek volna rá, lehet h a szemét kapta volna el a csúzlival annyira h a szemgolyója ment volna az agyába. Igaz h legalább hamarabb feltűnt volna h mi van az agyába :lol: :D :woohoo:
avatar
beszabepis
2011-04-27 09:40:58
Latta volna a sajat agyat mi? :)
Kemeny a kicsi kinai mint Chuck Norris :)
O tele tarral is jatszott mar orosz rulettet. Es nyert. :)

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."