Színes » Érdekességek

Halat adj, ne hálót - avagy miért kell egy házmester?

Fényképelőhívás otthonról, házhozszállítással! Nemrég indították el Székelyudvarhelyen a HázMester weboldalt, ami az utóbbi idő egyik legígéretesebb kezdeményezése.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Szines_hazmester0322
Szines_hazmester0322
szerkesztoÍRTA: (X)
2012. március 22., 09:24
0 hozzászólás. 

Az alapötlet egyszerű volt. Gyakran előfordul, hogy megörökített élményeink egy memóriakártyán vagy a számítógépen maradnak évekig és talán soha nem hívjuk elő őket. Ennek megvannak a kézzel fogható hátrányai: elromlik a számítógép, elvész a memóriakártya vagy egyszerűen soha nem jut eszünkbe, hogy nézegessük őket.

Szines_hazmester0322

www.hazmester.ro

Amikor elő vesszük egy kirándulás képeit, lássuk be jó érzés felidézni a kellemes élményeket.

 

Halat adj, ne hálót!

A HázMester mindent elintéz! Egyszerűen csak feltöltjük a legjobb fotóinkat és azokat előhívják, majd házhoz szállítják. Kiválaszthatjuk, hogy hány darabot kérünk mindenikből (ha nagymamának vagy ismerősöknek szeretnénk adni belőle) és már mehet is a laborba.

A székelyudvarhelyi fotólaborok legjava dolgozik a HázMesterben. Az itt előhívott fotók nem mennek tönkre egy-két év alatt, mint a gyakran fotólabornak feltüntetett, valójában nyomtatott képeket kínáló „laborok" esetén.

Hamarosan jobbnál jobb képkereteket és albumot is lehet rendelni a fényképekhez. Meglepő, de a fényképek ára semmivel sem több, mintha személyesen hívatnánk elő őket és az 1 lej 50 banis kiszállítási ár szinte nevetségesnek tűnik. Ha belegondolunk, az elkocsikázott üzemanyag és a parkolási díj (ha kapunk parkolót) is többe kerülne.

 

A helyi vállalkozók nagy öröme

Egyre gyakrabban előforduló probléma, hogy a multik elveszik a helyi vállalkozók ügyfeleit. Néhány szegmensben már most nagyon nehéz megélni, mert egy nagy nemzetközi cég olcsóbban kínált termékeit szívesebben megveszik a vásárlók.

Szines

A HázMesterben csak és kizárólag székelyudvarhelyi cégek szolgáltatásai érhetőek el, így használatával a helyi vállalkozókat támogatjuk. A készítők ígérete szerint ez így is marad, ami igazán jó hír a helyi vállalkozóknak.

 

Élménybeszámoló

Első ránézésre is nagyon bizalomkeltő dolog a hazmester.ro. Könnyen áttekinthető és felhasználóbarát. Látszik, hogy figyelembe vették az idősebb korosztályt is. Szinte a nagyira is rá lehetne bízni, hogy előhívjon néhány jól sikerült fényképet, annyira egyszerű a kezelése!

Pár kattintással eldönthetjük, hogy mekkora legyen az adott kép, hány darabot kérünk belőle és melyik fotólabor hívja elő nekünk. Néhány perc és már csak annyi dolgunk van, hogy átvegyük a most már örökre megörökített élményeinket. Egy kis Súgó fülecske segít, ha mégis elakadnánk valahol. Tényleg ennyire egyszerű!

 

És ez még messze nem minden!

A fejlesztők ígérete szerint hamarosan a Székelyföldi Legendárium termékei, helyi lapok előfizetései és helyi éttermek kitűnő ételei is megrendelhetőek lesznek. A fiatal anyukáknak külön szolgáltatást is készítenek, ám, hogy mit, azt egyelőre nem árulták el. Kíváncsian várjuk!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."