Színes » Érdekességek

Hiszik: az élet túl szép ahhoz, hogy eltékozoljuk

Szeretnéd, ha lenne valaki melletted, akivel elbeszélgetsz, de sem időd, sem energiád nincs, hogy megkeresd? Segít a Mira Társkereső Ügynökség a teljes diszkréció garantálása mellett.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Szines
Szines
szerkesztoÍRTA: (X)
2012. május 02., 11:20
0 hozzászólás. 

Nyomaszt a magány és nem tudod, mitévő legyél? Ne hagyd, hogy elmenjen az élet, ne merülj el a magányban, abban reménykedve, hogy talán egy napon te is boldog leszel! Miért bíznál mindent a véletlenre? A legnagyobb diszkrécióval és a legtisztességesebben lehetővé tesszük számodra, hogy megtaláld azt az embert, aki mellett megnyugszik a lelked.

Szines

Erre vállalkozik az udvarhelyi Mira Társkereső Ügynökség. Csillával, Katival és Dáviddal, az udvarhelyi fiókszervezet három tagjával beszélgettünk, akik mindig mosolyogva fogadják azt, aki az ügynökséghez fordul.

 

Hogyan született meg az ötlet, hogy Udvarhelyen társkereső ügynökséget nyissanak?

Barátokkal és ismerősökkel folytatott beszélgetés alapján, akik különböző korosztályhoz tartoznak, magányosak és nem tudták, hogy mit tegyenek azért, hogy társra találjanak, mivel a baráti körükben nem volt olyan személy, aki erre alkalmas lett volna. Olyan volt, mint egy bűvös kör. Elmondták, hogy nehezükre esik kapcsolatot teremteni olyan emberekkel, akiket nem ismernek.

Egyrészt azért, mert az út a munkahelytől a lakhelyükig kis kivételektől eltekintve ugyanaz, ezért csekély a valószínűsége, hogy találkozzanak azzal az emberrel, aki mellett elképzelnék az életüket. Sőt, ha találnának is olyant, nem tudnák, hogyan szólítsák meg. Egy barátom válaszolt egy újságban megjelent hirdetésre, amelyről úgy tűnt, hogy álmai asszonya adta fel. Nagyot kellett csalódnia, amikor rájött, hogy az apróhirdetés szexuális szolgáltatásokat takar.

Az ismerősökkel és barátokkal – akik tartós kapcsolathoz keresték a megfelelő partnert – folytatott beszélgetések alapvető előzményei voltak a társkereső ügynökség megalapításának. Így segítséget nyújthatunk azoknak, akik egy komoly kapcsolatra és egy hozzájuk illő társra vágynak.


Honnan derül ki, hogy azok a nők és férfiak, akik az ügynökség révén megismerkednek, illenek-e majd egymáshoz?

Először is személyesen találkozunk azzal, aki hozzánk fordul és szeretné a szolgáltatásainkat igénybe venni. Soha nem fogadunk el telefonos vagy e-mailben történő jelentkezéseket, csak azzal állunk szóba, aki felkeresi irodánkat. Aki igénybe veszi segítségünket, biztos lehet abban, hogy adatait a legnagyobb diszkrécióval kezeljük.

Aki hozzánk fordul, valóban magányosnak és egy komoly, tartós kapcsolatra vágyó személynek kell lennie. Nem állunk szóba olyanokkal, akik csak alkalmi kapcsolatra vágynak. Nem ez az irodánk feladata.


A Mira ügynökségnek hol vannak még fiókszervezetei?

Olaszországban Sorában, Lainában, Avezzanóban, Romániában pedig Kolozsváron, Marosvásárhelyen és Székelyudvarhelyen. A marosvásárhelyi ügynökség tavaly nyílt meg, a legfiatalabb az udvarhelyi. A közeljövőben a marosvásárhelyi ügynökség Budapesten és Bukarestben nyit újabb kirendeltségeket.


Hogyan sikerült elérniük, hogy a tagok egyenlőnek érezzék magukat?

A Mira Társkereső Ügynökség udvarhelyi, marosvásárhelyi és kolozsvári fiókszervezete az olaszországi ügynökséggel érdekes és mozgósító jellegű rendezvényeket szervez előre meghatározott időpontokban. Az ügynökség tagjainak lehetősége nyílik estélyeken, piknikeken részt venni Romániában és Olaszországban mindkét országból érkező résztvevőkkel.

Tudatában vagyunk annak, hogy érzékeny személyek fordulnak hozzánk, akik azt szeretnék, hogy tiszteletben tartsuk a személyiségüket, az intimitásukat, éppen ezért teljes támogatásunkról biztosítjuk őket annak érdekében, hogy ne jöjjenek zavarba. Az általunk szervezett eseményeknek az a célja, hogy megváltoztassa az életüket és segítséget nyújtson számukra abban, hogy olyan egyedülálló, őszinte embereket ismerjenek meg, akik tartós kapcsolatra vágynak.


Van eseménynaptáruk 2012-re?

Igen, mindig időben elkészítjük a rendezvényeink ütemtervét, hogy idejében tájékoztassuk azokat, akik ezeken részt kívánnak venni. Március 10-én csodálatos estélyt szerveztünk Kolozsváron. Mivel nagy siker volt, sokan jelentették be szándékukat, hogy még egy feledhetetlen napot a Mira csapattal töltenének. Egy vasárnap együtt jelige alatt április 1-én Tréfáld meg a magányt címmel szerveztünk rendezvényt, a marosvásárhelyi, kolozsvári és székelyudvarhelyi Mira ügynökség tagjaival köszöntve a tavaszt, örülve a természet újjáéledésének.

A következő rendezvényünket, amelyre május 19-én kerül sor, egy elegáns marosvásárhelyi vendéglőben tartjuk, ahol a jó zene, vidámság teszi feledhetetlenné az estét. Tehát mindazok számára, akik csodálatos helyeket szeretnének felkeresni, az eseménynaptárunk megtekinthető két weboldalunkon: www.matrimonialemira.it és www.mirasingles.eu.


Hogyan szervezik meg a találkozókat?

A találkozókra vagy az ügynökségnél kerül sor, ahol beiratkozott a jelentkező, vagy a Mira-ügynökség egy másik székhelyén. Vannak olyan marosvásárhelyiek, akik Kolozsvárra vagy Székelyudvarhelyre utaznak, és fordítva. Nem szükségszerű, hogy párunk ugyanabból a városból származzon, ahol mi élünk. A diszkréció jegyében az első találkozásra az ügynökség székhelyén kerül sor.


Hogyan találják meg önöket azok, akik szolgáltatásaikat igénybe szeretnék venni?

Akik érdekeltek, előjegyeztethetik magukat ügynökségünk székhelyén, ahol alkalmazottaink fogadják és ahol minden tájékoztatást megkapnak, amire szükségük van, meghallgatják őket és türelmesen, professzionális módon tanácsot adnak nekik.

Hétfőtől szombatig 8-tól 21 óráig és vasárnap 10-től 17 óráig a következő számokon vagyunk elérhetőek: 0751-582215, 0720-894378. Szakembereink minden érdeklődő rendelkezésére állnak az ügynökség szolgáltatásairól szóló és a Mira-eseményekkel kapcsolatos részletes tájékoztatással.


címkék: tarskereso mira

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."