Színes » Konyha

Borvacsorával kecsegtet a Székelyföldi Eger Napok

A hétfő óta tartó gasztrokultúrális maraton egyik csúcspontja a csütörtök esti borvacsora lesz, aminek a Gondűző étterem ad otthont.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Oszifinomsagok1

Pikáns édességek őszi estékre

Fájdalmas búcsút inteni a friss gyümölcsöknek, de...
uh-magnes-pava-01

A Pávában debütál az Ágnescake

Hobbicukrász és a nemzet legjobbja: Mihály Ágnes az Ide...
1

Pisztáciás-málnás moussetorta

Könnyű ízletes édesség, akár ebben a hőségben is.

A világ legnagyobb pálinkáspohara a Gondűző étteremben
Fotó: Kakasy Botond
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. október 10., 09:19
0 hozzászólás. 

Magyarország sepsiszentgyörgyi Kulturális Központjának szervezésében a magyar kultúra, gasztronómiai sokszínűség és színvonalas borkultúra esszenciális találkozója folyik már lassan egy hete Csíkszeredában, Kézdivásárhelyen, Sepsiszentgyörgyön és Székelyudvarhelyen.

Az udvarhelyi program bábszínházzal és fotókiállítással indult, és a kultúra fogyasztóinak pénteken még egy esemény kínálkozik, ugyanis az AGRIA irodalmi, művészeti és kritikai folyóirat munkatársaival találkozhat a közönség a Művelődési Házban.

Aki a gyomrára is gondol, nem hagyhatta figyelmen kívül az egri mesterszakácsok és borászok legkiválóbb termékeit, amiket hétfőn a Gizi csárdában, kedden pedig a Park étteremben lehetett fogyasztani.

A gasztrofesztnek még nincs vége, ugyanis október 10-én és 11-én, azaz szerdán és csütörtökön a Szentimre utcai Gondűző étterem az Eger Napok házigazdája. Itt mindkét nap változatos étel és borkínálattal várnak 12 és 23 óra között – ha belekóstolnánk, asztalt a 0266-218372-es vagy a 0747-272618-as számon foglalhatunk.

Csütörtök este 19 órára még egy különlegességre számíthatunk, hiszen a Gondűző étterem borvacsorára hív, ahol nyolc féle bort, előételt, főételt és desszertet is kóstolhatunk – ide szintén a fent jelzett telefonszámokon foglalhatunk asztalt.

Az étterem egy különleges kiállításra is meghívja az érdeklődőket, a helyszínen megtekinthető a világ legnagyobb pálinkás pohara, amit csütörtök estig tesznek közszemlére.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."