Sport » Egyéb sport

Strandvízilabda-tornát tartottak a Septimia medencéjében

A sportág népszerűsítése volt a célja annak a strandvízilabda tornának, amit a Septimia Szabadidőközpontban rendeztek hétvégén.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

vizilabda1
Fotók: Haáz Sándor
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. július 20., 15:04
0 hozzászólás. 

A július 18-19-én, ragyogó időben megtartott barátságos tornán négy csapat vett részt, a Sportliget S.E. Budapestről, Transylvanian Owl's és a Mini-Max Sportklub Marosvásárhelyről valamint az Egri Vízmű S.C.

A torna elsődleges célja az volt, hogy megismertessék a vízilabdát, mint sportágat, élőben azokkal, akik eddig csak tévében látták. Ennek fényében jó volt látni, hogy sok kisgyerek bekapcsolódott a nekik szervezett játékokba, ahol rövid bemelegítő után edzést, majd egy kapura játékot is láthattak azok, akik kilátogattak a helyszínre.

A torna bronzmérkőzését a két marosvásárhelyi együttes, a Transylvanian Owl's és a Mini-Max csapata játszotta. Ez utóbbi az előző napi 1:2-es (6:3, 3:6, 5:6) győzelem után könnyű vereséget szenvedett a rutinosabb játékosokból álló Vásárhelyi Baglyoktól és így a torna IV. helyezését szerezte meg.

vizilabda2

A torna döntőjét a két magyarországi együttes játszotta. A csoportmérkőzések során a Sportliget S.E. 2:0-ra (6:4, 6:3) simán verte az Eger csapatát. A döntőben azonban szoros küzdelemben az Egri Vízművek csapata szerezte meg a győzelmet és a döntő szettben 6:5-re, összességében pedig 2:1-re győzte le a fővárosi együttest, megszerezve ezzel az I. Székelyudvarhelyi Strandvízilabda Torna trófeáját.

A torna legjobb játékosa 18 góllal a Sportliget S.E. játékosa, Drágus Richárd lett. A torna legjobb kapusa Simon László, az Egri Vízmű SE. hálóőre lett. A torna legfiatalabb játékosa címet megosztva, a marosvásárhelyi Mini-Max Sportklub két fiatal 13 éves játékosa, Magyary Előd és Kovács Áron kapták.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."