Színes » Konyha

Elérkezett a habzsolás ideje!

Most nem a böjt van terítéken, hanem valami egészen más: itt a nap, amikor degeszre tömheted magad. Bőséges lesz a kínálat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Oszifinomsagok1

Pikáns édességek őszi estékre

Fájdalmas búcsút inteni a friss gyümölcsöknek, de...
uh-magnes-pava-01

A Pávában debütál az Ágnescake

Hobbicukrász és a nemzet legjobbja: Mihály Ágnes az Ide...
1

Pisztáciás-málnás moussetorta

Könnyű ízletes édesség, akár ebben a hőségben is.

Torkos Csütörtök a Hotel Kükülőben
Torkos Csütörtök a Hotel Kükülőben
szerkesztoÍRTA: (X)
2014. március 03., 09:12
0 hozzászólás. 

Ha farsang, akkor Falánk Csütörtök (vagy torkos, ez már ízlés kérdése), vagyis A Nap, Amikor Félretehetjük Az Önuralmat.

Az idei Falánk Csütörtökön a hely, ahol igazán jóllakhatunk, az a Hotel Küküllő*** étterme. Ők már nem először szervezik meg a torkoskodó napot, és az előző évek igencsak laktató tapasztalatára építve most is bőséges büfékínálattal várnak március 6-án, csütörtökön 13 és 22 óra között.

Az ízek szokás szerint ördögien finomak, és azt a jó szokást sem hagyták el, hogy 27 lejért annyiszor pakolhatjuk meg tányérunkat, ahányszor csak kedvünk tartja, és gyomrunk bírja. Falánkoskodni csak előzetes foglalással lehet, éhségcsillapításért hívd a 0266-213.693-as telefonszámot.

Idén újdonság, hogy az alakunkra is gondolnak a Hotel Küküllő*** ötletgazdái, ugyanis rögtön másnap tartják a Mozgós Pénteket. A féláras hagyomány erre a napra is kiterjed, csak épp az előző napi lakomát hivatott ellensúlyozni. A Mozgós Pénteken a szálloda szabadidőközpontjának szolgáltatásait féláron veheted igénybe – további információkért kattints ide.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."