Színes » Konyha

Halból is lehet steaket sütni

Itt a böjt időszaka, de ez nem azt jelenti, hogy koplalni kell: a Hotel Küküllő*** finom és laktató megoldást talált. Kóstold meg te is!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Oszifinomsagok1

Pikáns édességek őszi estékre

Fájdalmas búcsút inteni a friss gyümölcsöknek, de...
uh-magnes-pava-01

A Pávában debütál az Ágnescake

Hobbicukrász és a nemzet legjobbja: Mihály Ágnes az Ide...
1

Pisztáciás-málnás moussetorta

Könnyű ízletes édesség, akár ebben a hőségben is.

Halhetek a Küküllő Szállodában
Halból lakjál jól!
szerkesztoÍRTA: (X)
2014. március 10., 09:35
0 hozzászólás. 

Több, mint egy hónapon át tart a Húsvétot megelőző nagyböjti időszak, ami egy kis önmegtartóztatást feltételez. Ez viszont nem jelenti azt, hogy éhen kell halni: az egyik legnépszerűbb, és legfinomabb böjti étel a hal, és a Hotel Küküllő*** éttermében gondoskodnak róla, hogy a legjobbat kapjuk belőle, ráadásul akciósan, a Böjti halas heteken.

Március 7 és április 18 között a legízletesebb szentpáli halászléből 6,9 lejért meríthetsz, és ezt fenséges halfalatokkal kísérheted. A pontyfilét például kukoricatésztában sütik, mellé citrommártást és petrezselyme krumplit kínálnak, mindössze 7,9 lejért.

Ki gondolta volna, hogy ugyanennyiért steaket is kapni? A busa steaket zöldséges rizzsel és tartármártással kínálják. A magyaros ízek kedvelői – és nemcsak – elismerően csettintenek majd a harcsapaprikás után, amit ínyenc módon, juhtúrós nokedlivel kínálnak, csupán 9,9 lejért.

Térj be március 7 és április 18 között, a Böjti halas hetek alkalmával a Hotel Küküllő*** éttermébe, és kóstold meg a legfinomabb halas fogásokat: asztalt a 0266-213.693-as telefonszámon foglalhatsz.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."