Színes » Konyha

Ahol a nagy borok folynak

A bortalanságnak mostantól vége, hiszen a bigwine.ro Udvarhelyen 1 órán belül, ingyen és akár hűtve kiszállítja a megrendelt tételeket!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Oszifinomsagok1

Pikáns édességek őszi estékre

Fájdalmas búcsút inteni a friss gyümölcsöknek, de...
uh-magnes-pava-01

A Pávában debütál az Ágnescake

Hobbicukrász és a nemzet legjobbja: Mihály Ágnes az Ide...
1

Pisztáciás-málnás moussetorta

Könnyű ízletes édesség, akár ebben a hőségben is.

Borok behűtbe, akár már egy órán belül is Székelyudvarhelyen, a Big Wine-tól
Borok behűtbe, akár már egy órán belül is Székelyudvarhelyen, a Big Wine-tól
szerkesztoÍRTA: (X)
2016. március 07., 15:00
0 hozzászólás. 

Van az a mondás, hogy a jó bornak nem kell cégér. Mi a bigwine.ro-nál nem hiszünk ebben, hiszen lehet egy bor a legintenzívebb íz-és illatvilágú, a legtökéletesebb évjáratú, a legideálisabb savegyensúlyú, ha a fogyasztók nem ismerik, mert nem jut el hozzájuk, akkor a sok munka és szeretet, amit a borász a finom szőlőnedűre fordított, feleslegessé válik.

Amiben viszont hiszünk, hogy jó és nagy borokat inni különleges érzés, ami mindenkinek jár! Éppen ezért hoztuk létre a bigwine.ro-t, hogy minél több emberhez eljuttathassuk a legszebb tételeket, a legjobb áron, gyorsan és kényelmesen.

Online borkereskedés

Udvarhelyen már 1 órán belül koccinthatsz!

Mindannyiunkkal előfordult már, hogy rokonok, barátok váratlanul betoppantak, és hirtelen nem tudtuk őket mivel megkínálni. Ilyen többé nem fordulhat elő, hiszen a bigwine.ro Székelyudvarhelyen 1 órán belül, ingyen kiszállítja a megrendelt tételeket, akár hűtve is, hogy azonnal pohárba is tölthessük őket! De máshol is nagyok vagyunk, hiszen Románia egész területére 24 órán belül eljuttatjuk a rendeléseket! Kockázat nincs, mivel ízgaranciát vállalunk minden általunk forgalmazott borra: ha nem ízlik, visszavesszük és visszafizetjük az árát!

A Gondűző Étteremben meg is lehet kóstolni ezeket a finom italokat: friss rozék, illatos fehérek, izgalmas vörösök és csiklandozó gyöngyöző borok várják a szakavatott, de akár a tapasztalatlan nyelveket is. A kedvencek kiválasztásában mindenkinek szakértő segítséget nyújtunk, így senki nem távozhat üres kézzel.

Amennyiben idegenkedik az online bor vásárlástól, személyesen is megtalál minket a Gondűző étterem épületében. Nézzen be hozzánk!

Borban nagy

Szelekciónkba csak olyan tételek kerülhetnek be, amiket már mi magunk is kóstoltunk és nagyon megszerettünk, így bátran tudjuk ajánlani őket vásárlóinknak. Éppen ezért kínálatunkat Magyarország legjobb borvidékeiről és legkitűnőbb borászataiból szerezzük be: jelenleg Tokaj, Villány, Szekszárd, Nagy-Somló és a Kunság borvidékeinek neves pincészeteiből érkeznek hozzánk a palackok, amelyek között számos díjnyertes alkotás is van. A mind szélesebb magyar borkínálat mellett folyamatosan bővítjük palettánkat a legkiemelkedőbb román és egyéb külföldi borokkal az igényeknek megfelelően. A bigwine.ro ugyanis az a hely, ahol csakis a legnagyobb borok folynak!

Díjnyertes boraink

A bigwine.ro már díjakban is nagy!

 

Január 30-án hatalmas sikereket értek el a bigwine.ro magyar borai. Az ötödik alkalommal megrendezett braila-i borrangadón egy villányi, tökéletesen harmonikus és lágy bordeaux-i cuvée nyerte el az abszolút első helyet jelentő „Arany dugó" díjat. A Merlot, Cabernet Franc és Cabernet Sauvignon házasságából született 2009-es Tiffán's Lucia a benevezett 103 tétel közül a legmagasabb pontszámot kapta a 12 tagú, borszakértőkből, borászati portálok újságíróiból és sommelier-ékből álló zsűritől.

 

Másik három nevezettünk is igen szép eredményt ért el. A Tokaji Kereskedőház 2014-es Kővágó Furmintja, a Fitomark pincészet 2007-es édes, 5 puttonyos Tokaji Aszúja és a Frittmann borászat 2012-es Cabernet Franc-ja ezüstérmesek lettek a rangos megmérettetésen, tovább öregbítve a tokaji és a kunsági borvidékek hírnevét.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."