Színes » Konyha

Fogynak a versenyzők, folynak a torták

Továbbra is izgulhatunk az erdélyi lányért, vajon ott lesz a döntőben?

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Oszifinomsagok1

Pikáns édességek őszi estékre

Fájdalmas búcsút inteni a friss gyümölcsöknek, de...
uh-magnes-pava-01

A Pávában debütál az Ágnescake

Hobbicukrász és a nemzet legjobbja: Mihály Ágnes az Ide...
1

Pisztáciás-málnás moussetorta

Könnyű ízletes édesség, akár ebben a hőségben is.

MihalyAgiIdeSuss1
Fotók: Labancz Viktória, Dávid Anna
szerkesztoÍRTA: DÁVID ANNA JÚLIA
2018. április 04., 15:55
0 hozzászólás. 

Büszkék lehetünk az Ide süss! televíziós műsorban részt vevő Mihály Ágnesre, hiszen neve minden adásban a legjobb három versenyzőé között hangzik el. Láthattunk már tőle csodás tányérdesszertet, ügyesen felépített croque en bouche-t, ami egy francia édesség, valójában egy égetett tésztából álló fánktorony, ezt karamellszálakkal ragasztják egybe, és Ágnesünk a műsorban pisztácia krémmel töltötte meg.

Ami eddig történt

Készített már levendulás citromos linzert, mellé sóskaramelles pekándiós csokis islert; az előbbivel Ágnes szerint nagy kockázatot vállalt, hiszen ha picit is hibázik, az arányok elbillennek és szappan ízű lehetett volna – ehelyett a műsorvezetők és a zsűri is kimondottan megdicsérte. Nagy dráma volt a vegetáriánusan étkező lánynak a disznófejjel töltött pite is, de annyira jól megoldotta, hogy Szabi pék (Szabadfi Szabolcs, az egyik zsűritag) felvetette, megérné visszatérnie a húsevők világába.

A napokban láthattunk tőle Rákóczi túróst, valamint a gombóc próbán a románok közkedvelt sültgombócát, a papanași-t is elkészítette – az előbbiért a zsűritől zsebelt be dicséretet, az utóbbit a műsorvezetők nagyon értékelték.

MihalyAgiIdeSuss

Cupcake-jeivel, amit pattogatott kukoricával, sós pereccel, sóskaramellel tett ízletesebbé és mézeskalács Tower Bridge-ével már másodjára is kiérdemelte a nap legjobbjának járó elismerést. Ezen a napon Ágnes és a szurkolótábora egyszerre örült és volt szomorú, mert a csodás győzelem mellett a verseny egyik igazi színfoltja, a mindig jókedvű Biego távozott.

MihalyAgiIdeSussNapgyoztes

A tegnapi nap kissé megcsúszott mindenkinek, mivel a mousse torta elkészítéséhez nem adtak elég technikai utasítást a szervezők. A pohárdesszertekkel azonban megmutathatták a versenyzők, hogy a legegyszerűbb témában is születhetnek csodás alkotások.

Nézünk, mint a moziban

Ágnes barátaival, otthonias hangulatban követi az epizódokat. A műsor ideje alatt volt már szülinapozás, természetesen tortákkal.

Szulinapozas

És nem csak a képernyőkön süt, barátainak elkészítette a győztes cupcake-et, illetve az ínycsiklandó pohárdesszertet is, amit igazi élmény tévézés közben fogyasztani: olyan, mintha a zsűrivel kóstolna a néző.

Popcornoscupcake

Ne feledkezzünk meg arról, hogy már csak három epizód van. A tegnapi nap nem volt a legsikeresebb, és amúgy is minden nap búcsúzik valaki.

Pohardesszert

Vajon sikerül bent maradnia Ágnesnek?



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."