Tech » Web

Erdélyi magyar lovasportál indult

Megjelent az erdélyilovas.ro, az első helyi magyar lovasportál.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
transinow1

Üzenjük a világnak, oh yeah!

Ékes angolsággal készült szájtot indítottak,...
képernyőfotó

Van-e nálatok internet?

Mert az inkubátorházban bőven van, nem is rossz....
fotó archív

Már válthat Early Bird jegyet a 6. Digitális Székelyföld Konferenciára

Erdély legnagyobb digitális fóruma innovatív...

Erdelyilovas
erdelyilovas.ro
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. április 24., 16:03
0 hozzászólás. 

Az oldal egy ingyenesen böngészhető, a lovasélet összefogására és népszerűsítésére fokuszált portálként kezdte meg működését 2013. áprilisában. Az első olyan médiatermék Romániában, amely magyar nyelven, kizárólag a lovas eseményekkel, az ezzel kapcsolatos hírekkel és témákkal foglalkozik.

„Mint amatőr lovas és lóbarát, szükségét láttam egy olyan hírportál létrehozásának, amely összefogja az Erdélyben megrendezésre kerülő lovas eseményeket, amelyekből szerencsénkre egyre több van, az ország legkülönbözőbb pontjain" - mondta Lukács Lehel-Elek, az oldal elindítója és főszerkesztője.

Az erdelyilovas.ro az aktuális hírek mellett, különböző rovatokkal, szakmai cikkekkel és lótörténeti jellegű anyagokkal is várja olvasóit.

„A hivatalos indulás után, készülünk felkeresni az erdélyi lovasélet szakembereit, elindítunk egy lótenyésztéstörténeti rovatot is, illetve a lovas hagyományörző csapatok együttmüködésére is számítunk. Már dolgozunk egy adatbázis létrehozásán, melyben helyet kapnak az Erdélyben müködő lovardák, lótenyésztők, lófelszereléseket gyártók" – folytatta Lukács Lehel-Elek.

Az erdelyilovas.ro hasznos és érdekes olvasnivalót kíván nyújtani a lovas sportokban szereplőknek, az amatőr lovasoknak és mindenkinek, akit valamilyen szinten érdekel ez a gyönyörű, négylábú állat.

Az oldal elindítója és ötletgazdája reméli, hogy hamarosan az erdelyilovas.ro egy kiindulópont lesz mindazok számára, akik lovagolni szeretnének megtanulni, vagy akár már komoly lovas múlttal rendelkezve sikeresen képviselik szülőföldjüket az országos és nemzetközi megmérettetéseken. De azoknak is, akik a reggeli hírek mellett érdeklődve keresik a kellemesen, szabadban eltölthető hétvégi programot.

Az oldal még gyerekcipőben jár, ezért a szerkesztők minden észrevételt, építő jellegű kritikát, vagy együttműködési lehetőséget szívesen fogadnak az info@erdelyilovas.ro email címre.

sajtóközlemény



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."