Tech » Web

Már nem csak egy folt vagyunk a világtérképen

Aktualizálta műholdfelvételeit a Google Maps: a mostani frissítésből mi sem maradtunk ki, Székelyudvarhely már részleteiben is látható.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
transinow1

Üzenjük a világnak, oh yeah!

Ékes angolsággal készült szájtot indítottak,...
képernyőfotó

Van-e nálatok internet?

Mert az inkubátorházban bőven van, nem is rossz....
fotó archív

Már válthat Early Bird jegyet a 6. Digitális Székelyföld Konferenciára

Erdély legnagyobb digitális fóruma innovatív...

Felnőtt a Google Maps szintjére Székelyudvarhely
Felnőtt a Google Maps szintjére Székelyudvarhely
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. február 17., 12:35
0 hozzászólás. 

A Google egyik legnépszerűbb szolgáltatása a mindennapok során is hasznos Térképek, avagy Maps, ami nemcsak részletes térképekkel és csodás műholdfelvételekkel szolgál, de újabban ingyenes navigációt is biztosít mobil eszközökön.

Szines_tech

Városunk szempontjából sokáig nem volt különösebb jelentősége a Google Mapsnek, ám egy ideje eléggé részletes térképe van Székelyudvarhelynek is, amit bátran használhatunk tájékozódásra vagy útvonaltervezésre. Persze, ha nem vagyunk megelégedve a részletességgel, bármikor segíthetünk a térképszerkesztésben a Google Map Makeren.

A napokban a műholdképek is megújultak és a mostani frissítésből mi sem maradtunk ki: Udvarhelyről meglepően nagy felbontású és részletes képek kerültek ki, így már városunk sem csak egy elmosódott paca a térképen.

Ha meguntuk felülről vizslatni Udvarhelyt, bármikor utcanézetre válthatunk. Ehhez csupán a bal felső sarokban található kis sárga figurát (aki egyébként Pegman névre hallgat) kell valamelyik kékkel jelzett fő útvonalra húznunk és máris tehetünk egy virtuális sétát a városban. Ez egy időutazás is lesz egyben, ugyanis a Street View, vagyis az utcanézet képei 2009 októberében készültek, így sok helyen teljesen más táj fogad, mint amit ma látunk.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."