Ne sírj, ha hercegnőnek álltál

A celebeket mindenképp utoléri a bulvár, az olvasó pedig örömmel habzsolja a terméket. Sőt, gyakran még fizet is érte.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
angrygraffitti

Sok hűhó semmiért... De mi a tanulság?

Maradt a régi alkotmány, de valami mégis...
Képernyőfotó

Igenre buzdított a polgármesteri hivatal, majd nem

Rövid idő alatt meggondolta magát a polgármesteri...
1990 januárjában Udvarhelyen még tömegek vonultak utcára a magyar oktatásért. fotó: Balázs Ferenc

Teljes a káosz a MOGYE tájékán, de még van remény

Megpróbáltuk összefoglalni, hogy mi minden történt a...

Kate Middleton a francia Closer bulvárlap címoldalán
A brit hercegnő akaratán kívül pózol a francia Closer címoldalán. És ezzel még nincs vége.
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2012. szeptember 17., 18:20
1 hozzászólás. 

Napok óta Katalin hercegnő kebleire kíváncsi a világ, ugyanis lesifotósok készítettek képet a félmeztelen hercegnőről. Már az elején rövidre zárnám azt a vitát, hogy akkor ez most jó vagy sem. Ha valaki híres lesz, az bizony azzal jár, hogy a bulvársajtó (és nemcsak) folyamatosan kikezdi.

Ezt az érdeklődést mi olvasók generáljuk, azért akár fizetünk is, hogy lássuk őket, olvassunk róluk. Mivel ezek a hírességek elérhetetlen magasságokba emelkednek, szeretjük, ha időnként „hibáznak", ha mondjuk smink nélkül kapják le őket, felfedve egy-egy bőrhibát.

Ez természetes dolog, így könnyebben tudunk azonosulni velük, vagy tudomásul venni, hogy ők is büdöset finganak, nagyokat böfögnek az elérhetetlen kis világukban. Szóval mielőtt teljesen elítélnénk a bulvárt, azért legyünk tudatában annak, hogy mi magunk éltetjük és gerjesztjük az igényt.

Le a textillel!

Sokan úgy gondolják, hogy világunk hajtómotorja a pénz, én mégis azt mondom, az ösztön és az erotika jobban repíti az embereket. A mások hibáin való csámcsogásnál még jobban szeretjük az erotikát. Abból is az elérhetetlent, a megkaphatatlant.

Harry herceg szabadnapja

Ezzel vissza is kanyarodtunk a hírességek élvonalához. Kétféle híresség van: aki előbb, vagy utóbb beadja a dereket és kamerák előtt dobja le a ruhát, és akit addig vadásznak, amíg villant egyet meztelen igazságában.

Hogy a hírességek domborulataira kíváncsiabbak vagyunk, mint bárki máséra, azt a magyar Playboy statisztikái is jól bizonyítják. Az eladási rekordot Zalatnai Sarolta (Cini) állította fel 2001-ben, akinek ugyan nagy tüdeje van, de nem mondhatjuk, hogy a tökéletes nőideál.

Trónfosztóként indult a tévéképernyőről ismert Liptai Caludia a 2009. októberi lapszámban. Ez ugyan nem törte meg Cini uralkodását, de akkor is jelentőset ugrottak az eladási mutatók. És legyünk őszinték Liptai sem 2009-ben volt ereje teljében.

Többet csóréskodik a hercegi család

Mostanság az angol hercegi család is elég sűrűn villogtat. Még el sem ült a kisebbik herceg körül kialakult botrány, máris a sógornő kavart be a királyi család jó hírnevének.

Nemrég a bulvároldalakon Harry herceg hátsója virított szembe velünk. Nem éppen úgy, ahogy a brit katonai kiképző pályán, a szögesdrót alatt kúszik, hanem amint a himbilimbit próbálja hátulról becsempészni a társaságát élvező hölgynek.

A katonatársak kiálltak a herceg mellett

Bajtársai mentették a herceg hátsóját és elárasztották a különböző közösségi és hasonló internetes oldalakat saját fényképeikkel, ahol legtöbbször csak férfiasságukat kitakarva szalutálnak valamilyen katonai motívum előtt.

Most Katalin hercegnő villantott óriásit, amikor monokiniben napozott és erről állítólag több száz felvétel készült. Vajon most az ő barátnői is mind ledobják a melltartót és úgy pózolnak szolidaritásból? Valószínűleg nem, a hercegi pár ügyvédjei most a francia bíróságon próbálják megakadályozni a képek megjelenését.

Igaz, a Closer francia bulvárlap mellett a hétvégén már több internetes oldal is megjelentetett ezekből a képekből néhányat. A Daily Mail szerint több száz kép készült, amiből egy olasz bulvárlap ma 50 képes válogatást készül leközölni.

A botrány közben átterjedt Írországra is: az Irish Daily Star ír bulvárlap is közölt ezekből a fényképekből, ami után az angol részvényesek azonnal kiléptek a cégből. Pornóoldalak is érdeklődnek a képek után, a TMZ szerint az egyik ilyen, a YouPorn a Closer főszerkesztőjét visszautasíthatatlan ajánlattal kereste meg.

Te fizetnél hercegi domborulatokért?



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
szasza
2012-09-19 16:15:13
A témánál maradva: http://index.hu/napirajz/2012/09/17/megsem_ugrik/

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."