Itthon » Közélet

Janicsák Veca: Erdélybe hazajövünk

Május 17-én városunkba látogatnak az X-Faktor sztárjai – többek közt Janicsák Vecával is találkozhatnak a rajongók. A vele készült interjút kattintás után olvashatják.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

_I6R1T7fs2FI_TaWzmOlcrKI/AAAAAAAAGh0/toIDlN1xO68/s640
_I6R1T7fs2FI_TaWzmOlcrKI/AAAAAAAAGh0/toIDlN1xO68/s640
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. május 05., 07:03
0 hozzászólás. 


Májusban folytatódik az X-Faktor versenyzőinek erdélyi turnésorozata, így ebben a hónapban több alkalommal is lesznek koncertjeik nálunk. A tehetségkutató műsor és legjobbjainak népszerűsége töretlen, az eddigi erdélyi koncertek óriási sikere után újabb városokban varázsolják el rajongóikat. A Defender Productions rendezvényszervező iroda, május 9, 10, 16, 17, 18, 23, 24 és 25-én szervezi újra a jól ismert magyarországi X-Faktor sztárjainak erdélyi turnéját. Az esemény állomásai: Nagyvárad, Arad, Kolozsvár, Székelyudvarhely, Sepsiszentgyörgy, Marosvásárhely, Gyergyószentmiklós és Zilah. A verseny egyik legnagyobb ajándéka a nézők számára Janicsák Veca lett, akinek tisztasága, csodálatos előadásmódja megérintette a nézők szívét a határon túl is.

_I6R1T7fs2FI_TaWzmSWshII/AAAAAAAAGh4/eBaVgyMsZb0/s640

Te hogy éled meg a nemzetközi sikert?

Természetesen mindenhol nagy öröm a közönség szeretete, és ez független az országhatároktól, de az a szeretet, ami minket Erdélyben fogadott az eddigi fellépéseken, az egészen rendkívüli volt. Nagyon várom az újabb koncerteket.

Mennyiben változott meg az életed?

A verseny óta teljesen felfordult minden! Reggeltől délutánig interjúk, próbák, egyeztetések a partnerekkel, a stábbal, délután utazás, fellépések, éjjel vagy hajnalban haza.

Mennyiben változtatott meg a verseny?

Remélem semmiben. Szeretnék ugyanaz a lány maradni, nem akarok "sztár" vagy "celeb" lenni. Az a cél, hogy igazi művész legyek aki a gondolataival és a zenéjével varázsol, az érdeklődést nem a magánéletemmel szeretném felkelteni.

A múltkor az egyik itteni koncerten levetted a cipődet.

Igen, akkor úgy kényelmesebb volt. Szeretek mezítláb lenni, szabad érzés. Az egyszerűség híve vagyok, a versenyben is az a dal hozta meg az áttörést, amikor egyenes hajjal, egyszerű ruhában énekelhettem és saját magamat adtam. A közönséget nem lehet becsapni, pontosan tudják, mi az, ami szívből jön.

_I6R1T7fs2FI_TaWz1YBi4wI/AAAAAAAAGkU/ro2jm03RJtk/s640

A "Most múlik pontosan" előadása is szívből jött és a szívekbe talált.

Remélem, hogy így van! Fantasztikus élmény, amikor egy sportcsarnok közönsége énekli velem a dalokat vagy éppen teljes csöndben hallgatja azokat. Szeretnék a közönség szeretetéből minél többet visszaadni.

Erdélyben rengeteg szeretetet kaptatok. Milyen érzés itt fellépni?

A csodálatos közönségen túl személyes kötődésem is van, nagymamánk nagyváradi, keresztapánk aradi. Regina nővéremmel, aki a menedzserem, különös lelkesedéssel készülünk az utazásra, Erdélybe mindig hazajövünk. Január óta terveztünk egy aradi közönségtalálkozót, de sajnos eddig ez nem jött össze, most lesz alkalmam találkozni az itteni rajongókkal és rokonokkal.

Híres vagy arról, hogy közönségtalálkozókat szervezel, szívesen dedikálsz, fényképezkedsz a rajongókkal, az előző erdélyi turnén mégsem jött ez össze.

Pontosabban eddig egy volt, de hamarosan eljön az ideje, hogy sűrűbben rendezünk közönségtalálkozókat. Szomorú is voltam, hogy nem volt erre idő a múltkor, attól még inkább, hogy félreértések miatt csalódást kellett okoznunk néhány érdeklődőnek. Megpróbálunk erre jobban figyelni most, és a lehető legtöbbet adni Aradon és májusi turnésorozat többi állomásán is.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."