Mutatjuk, hol jár az ANAF

Olvasóink információi szerint az ANAF munkatársai a héten Udvarhelyszéken, most épp Korond környékén és a Kisköved utcában ellenőriznek. A cikk folyamatosan frissül.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
angrygraffitti

Sok hűhó semmiért... De mi a tanulság?

Maradt a régi alkotmány, de valami mégis...
Képernyőfotó

Igenre buzdított a polgármesteri hivatal, majd nem

Rövid idő alatt meggondolta magát a polgármesteri...
1990 januárjában Udvarhelyen még tömegek vonultak utcára a magyar oktatásért. fotó: Balázs Ferenc

Teljes a káosz a MOGYE tájékán, de még van remény

Megpróbáltuk összefoglalni, hogy mi minden történt a...

ANAF-Kiskoved2
Van, aki messziről vadászta le
szerkesztoÍRTA: OLVASÓINK
2015. március 31., 13:17
0 hozzászólás. 

Ezzel a képpel zárjuk a mai ANAF-vadászatot, egyik látogatónk szerint hangulatjavító hatása lehet az összetört ellenőrautónak.

ANAF-vasarhely

Ne feledjék, ha ANAF-os autót, ellenőrt látnak, fotózzák le, írják oda, hogy hol és mikor történt és mi közzétesszük. Ugyancsak a szerkesztoseg@uh.ro-ra várunk történeteket, amelyek arról szólnak, hogy élted meg a pénzügyesek érkezését, miért büntették meg a céget, ahol dolgozol.

17:00 Csíkszeredából is kaptunk képet, olvasónk szerint az ANAF ellenőrei olyan helyre álltak meg az autóval, ahová csak a lakosság hajthat be.

ANAF-Csikeszereda1

Ellenőrzés van Gyergyószentmiklos környékén is, onnan kaptuk ezt a képet Erikától.

gyergyoszm16:15 Sóvidék sem ússza meg - legalábbis arról van bejelentésünk, hogy Korondról Sófalva felé mentek.

16:10 A Vár utcában is járnak az ellenőrök - tudjuk meg Szilitől, ő küldte a lenti képet is.

ANAF-VarUtca

15.53 A Bújdosóban vannak - állítja Jocó.

15.15 A Nyikó mentén felértek Székelyszentlélekig, megálltak egy-két cég előtt, majd Farkaslakát is elhagyva, Korond fele tartottak - értesített Lala. Szentléleken és Farkaslakán csak nézelődtek, ijesztgettek a jelenlétükkel.

15.00 A város bejáratánál 35 perce látták az ellenőrök autóját, a Kisköved utcai Szuper Diszkont előtti parkolóban állomásozik egy jármű - írta több olvasónk is.

ANAF-Kiskoved

14.00 Székelykeresztúri látogatónk jelenti, hogy 11 órától a városban végzik munkájukat az ANAF ellenőrei. Azt is hozzátette, hogy Székelyudvarhely irányába, a Nyikó mentén hagyták el a várost.

ANAFKeresztur

Egy másik olvasónk szerint egy ANAF-os autó parkol Szekelykeresztúr Segesvár felőli kijáratánál egy vegyszerraktár udvarán.

Autós kamerával rögzítették a következő képet Székelykeresztúron 14 órakor.

ANAF-keresztur

Vadászd le az ANAF-ot!

Ha megpillantod az Adó- és Pénzügyi Hivatal Adócsalás-ellenes Főigazgatóság (ANAF) munkatársait, vagy az autójukat, akkor fényképezd le és küld el nekünk a szerkesztoseg@uh.ro emailcímre, mi pedig közzétesszük ebben a cikkben. Ne felejtsd el odaírni, hogy hol láttad őket és mikor. Ha viszont lemaradtál az akcióról, akkor küld be a végeredményt, azaz a bezárt kereskedelmi egységekről készült fotókat, ezeket is a szerkesztoseg@uh.ro-ra.

Illetve várunk olyan történeteket is, amelyek arról szólnak, hogy élted meg a pénzügyesek érkezését, miért büntették meg a céget, ahol dolgozol. Természetesen, ha nem vállalod a neved, akkor anélkül tesszük közzé beszámolódat, amit a szerkesztoseg@uh.ro-ra küldesz.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."