Nincs szelfi, nincs polgármesteri szék

Mi történik, mikor az ember annyira öntelt és magabiztos, hogy már ciki számára a saját választóival fotózkodnia?

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
angrygraffitti

Sok hűhó semmiért... De mi a tanulság?

Maradt a régi alkotmány, de valami mégis...
Képernyőfotó

Igenre buzdított a polgármesteri hivatal, majd nem

Rövid idő alatt meggondolta magát a polgármesteri...
1990 januárjában Udvarhelyen még tömegek vonultak utcára a magyar oktatásért. fotó: Balázs Ferenc

Teljes a káosz a MOGYE tájékán, de még van remény

Megpróbáltuk összefoglalni, hogy mi minden történt a...

buntaszavaz005ufo
buntaszavaz005ufo
szerkesztoÍRTA: EGYED UFÓ ZOLTÁN
2016. június 10., 09:46
12 hozzászólás. 

A legjobb öröm a káröröm, mosolyognom kell Bunta L. Zoltán vasárnap esti bejelentését olvasva, mely szerint az előrejelzések nem ezt mutatták, és el kell végezniük az elemzéseket, ezekben a napokban fogják levonni a tanulságokat. Ne fáradjon, kedves druszám, ne kínlódjon szakemberekkel kielemeztetni a számokat, elmondom én röviden, hol volt a baj.

Emlékszik arra a vasárnap déli pillanatra, amikor arra kértem, hogy szerkesztőségünk készíthessen Önnel egy szelfit? Emlékszik, mi volt a válasza? Egy határozott „nem". Akkor még nyerésre állt, az előrejelzések szerint, és túl ciki lett volna Önnek, hogy egy maréknyi választópolgárral szelfizzen. De évek óta ciki volt Önnek az is, hogy megtartsa a fogadóóráit, és elbeszélgessen a városlakókkal. És az is, hogy ünnepek alkalmával megtisztelje a népet jelenlétével. És az is, hogy az újságírókat, s rajtuk keresztül a lakosságot, kiszolgálja információkkal. Ön volt az egyetlen jelölt, aki nem adott interjút nekünk. Ön volt az egyetlen, aki nem szelfizett velünk.

Igaza van, minek is barátkozna egy minimálbérért dolgozó udvarhelyivel, ha barátkozhat egy multimilliárdos, nemzetközileg ismert vadásztársával? Teljesen igaza van, csakhogy mi, csóró emberek, nem szeretjük, ha a mi pénzünkön magas szinten szocializálódó elöljárónknak nincs négy évben egyszer sem ideje lehajolni hozzánk egy kézfogásra, vagy egy szelfire. Kérem, miután kielemezték a kielemeznivalót, és levonták a levonható tanulságokat, a sokoldalas elemzés végére írja oda azt is, hogy „Nincs szelfi, nincs polgármesteri szék!"



12 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Katalin_f
2016-06-10 15:39:29
Választópolgár?!?
Kedves Ufo, Te nem maréknyi választópolgár számba mész, maximum pöcs számba, akit Verestoy azért pénzel, hogy mocskoskodj... Ilyen sunyák emberrel aki eladja a "lelkét" a gonosznak, egyenes ember nem hogy selfie-t nem csinálna, de még szóba se állna, Bunta meg maximális jóindulatról tett tanubizonyságot, hogy egyáltalán hozzád szolt. A választóknak meg fejlődésre, infrastruktúrára, eredményekre van szükség, amit Bunta meg is adott, nem pedig széthúzásra, szövegelésre, mocskoskodásra amit Verestoy vagy Szász /emberei produkáltak!
avatar
guru
2016-06-10 17:31:41
Szelfi
Ahogy viselkedtetek ti bértolnokok ( szőke, haáz , te stb.) ne csodálkozzatok, hogy nem jópofizik veletek Bunta. Elvtelenül kiszolgáltátok gazdáitokat Verestoyt, Petrockit, Szászt. Aludjatok jól a megszerzett garasaitokkal. Bunta tartózkodó volt de sohasem nagyképű , lenéző, lekezelő. Tisztelte becsülte az egyszerű becsületes embert, értük dolgozott 24 évet. Sok szavazatot kapott de nem eleget. Egyszer eljön az idő amikor rájösztök, hogy mit tettetek.
avatar
olvaso
2016-06-10 18:38:26
re: Szelfi
avatar
guru
Tisztelte becsülte az egyszerű becsületes embert, értük dolgozott...

a nyelved mar rossz s**-et nyal.
En politikusrol SOHA-SOHA nem irnek ilyent.

Egyetlenegyszer, de tenyleg egyszer kellett neked valami tole (Bunta)?
Pl egy alairas, egy fogado perc, valami?

Nekem kellett volna, mondom VOLNA.

*******
Csak a media tudja picit gatolni a politikusok korrupciojat.

En kedvelem az ilyen tipusu irasokat, es hogy valamivel segitsem, ezen az oldalon mar reg kikapcsoltam az ADB-t, sot neha rabokok a reklamaitokra is.
avatar
Katalin_f
2016-06-10 20:30:22
re: re: Szelfi
avatar
olvaso

a nyelved mar rossz s**-et nyal.
En politikusrol SOHA-SOHA nem irnek ilyent.

Egyetlenegyszer, de tenyleg egyszer kellett neked valami tole (Bunta)?
Pl egy alairas, egy fogado perc, valami?

Nekem kellett volna, mondom VOLNA.

****

En kedvelem az ilyen tipusu irasokat....

Szóval, mert nem fogadott, már korrupt... mert politikus, nem lehet jó ember... Csak én érzem felettébb hiányosnak ezt a gondolatmenetet? Mert biztos te se tettél soha olyant életedbe, amiért ne kellett volna jópofizni veled akárcsak OZN (UFO románul, ha már a szenátor úr pénzeli) És ha nem is tettél, egy Polgármester, aki egy egész várost vezet, kismillió problémával szembesülve épp a tiedre MÉG nem volt ideje, már rossz ember... Úgy érzem nem csak a gondolatmeneted hibázik, de egy annyira önző ember vagy, akit a saját érdekein kívül más nem érdekel...
avatar
olvaso
2016-06-11 10:04:02
re: Szelfi
Citáció:

Szóval, mert nem fogadott, már korrupt... mert politikus

Ezt nem irtam, ertelmezz.
Azt irtam, hogy a sajto tudja picit fekezni a politikai korrupciot.

Amugy 3 honap papir alairas varas utan, amiben semmi torvenytelen nem volt, valaki kozbenjarasat kellet kerjem, aki "elintezte" az alairast.

Az atlagot lexarta magasrol.
Citáció:

épp a tiedre MÉG nem volt ideje, már rossz ember...

Az, hogy jo vagy rosz ember, azt nem tudom megitelni, az ismereteimbol. Csak azt, hogy polgarmesternek rossz volt.

Nem delutanra vartam az alairast.
Kijatszodtak, a torveny altal szabott max 30 napot is ugy, hogy alairasra varo papir iktatatasakor "elfelejtik" a datumot rairni, igy mire rajottem erre a trukkre mar 2 honap eltelt.
Reklamalhatnek valahol, de ugy is ok kell alairjak, igy inkabb a korrupt utat valasztottam, ami bejott.
Citáció:

egy annyira önző ember vagy, akit a saját érdekein kívül más nem érdekel...

Az ezoterikus kepessegeid csalhatnak is. :)
avatar
Katalin_f
2016-06-11 14:35:45
re: re: Szelfi
avatar
olvaso

Ezt nem irtam, ertelmezz.
Azt irtam, hogy a sajto tudja picit fekezni a politikai korrupciot.

Az atlagot lexarta magasrol.

Kijatszodtak, a torveny altal szabott max 30 napot is ugy, hogy alairasra varo papir iktatatasakor "elfelejtik" a datumot rairni, igy mire rajottem erre a trukkre mar 2 honap eltelt.

Akkor ha jól értelmezem:

1. Nem a polgármester játszott ki téged, olyan körülmények közt amikor Jenő korrupt és csaló embereit örökölte akik mindent megtettek munkája akadályozásábam és a válság miatt le se cserélhette őket, mivel nem lehetett embereket felvenni, mégis Ő volt rossz polgármester szeinted, ilyen lehetősegek közt,

2. Te oldottad meg ,,korrupt¨ úton és nem a Polgármesterrel, mégis Te beszélsz a politikai korrupcióról egy Buntárol szóló cikk alatt.

3. Te ítélsz tévesen csupán saját tapasztalat alapján, mégis Ő ¨szarta¨ le az átlagot.

Azt hiszem nem az én ezotérikus képességeim hanem a te ítélőképességeid csalhatnak
avatar
jutacs
2016-06-10 20:34:56
Durcás a polgi, mert kirántották alóla az örökösnek látszó bársonyfotelt.
Most jön az új , szép világ, a város új szolgája úgy indított, mint Móricz Úri murijának legduhajabb dzsentrijei.
Csak a parasztból lett dzsentriktől ments meg Uram minket!
Itt mindenkire vonatkozni fog a Törvény, kivéve azokat, akik a nem létező pihéket buzgón lekapkodják Gálfi gallérjáról.
Mennyibe fog kerülni a Városnak az új, éhes Maffia jóllakatása?
avatar
mzolee
2016-06-10 21:25:00
A választóknak meg fejlődésre, infrastruktúrára, eredményekre van szükség, amit Bunta meg is adott...

Te Katalin, nem tevesztettel varost, ezt mind Udvarhelyrol irtad? Bunta akkor lett volna hiteles es nyerte volna meg a valasztast, ha teremtett volna munkahelyeket (nem kauflandosat, hanem termelo-munkahelyet), nem korforgalmakat epitett volna...
avatar
jenovigh
2016-06-11 00:41:23
re:
avatar
mzolee

Te Katalin, nem tevesztettel varost, ezt mind Udvarhelyrol irtad? Bunta akkor lett volna hiteles es nyerte volna meg a valasztast, ha teremtett volna munkahelyeket (nem kauflandosat, hanem termelo-munkahelyet), nem korforgalmakat epitett volna...

Sok kulfoldi szemebe Udvarhely nagyot fejlodott 8 ev alatt es en nem akarok politikai vitakba folyni, de vallalkozokent tisztaba vagyok azzal, hogy a vallalkozasok (munkahelyek) idevonzasahoz infrastruktura szukseges ami magaba foglalja ugy a fejlett viz-szennyvizhalozatot mint az utakat (korforgalom), stabil varosvezetes, stb... Na most ez megvalosult az utobbi 8 evben, joval kevesbe az elotte levo 12 ben amikor szetloptak a varost es ha jol ertesultem, akkor az elozo (12 eves vezetest) sikerult urjavalasztani, legalabbis a babjat. Eddig vonzonak talaltam Udvarhelyt vallalkozokent, remelem a jovoben sem fog ez valtozni.
avatar
olvaso
2016-06-11 16:24:16
Katalin_f
Kedves Katalin.
En szerettem volna normalisan elintezni azt az adott ugyet.
Probaltam tobbszor is a feher uton. NEM EN akartam korrupt lenni. 3 honap utan mar meguntam az egyenes utat, es a romaniai valtozatot valasztottam.
A polgi alairasat nem odahamisitotta valaki a papiromra, hanem egy XY bejaratott szemely vitte oda a polgarmesterhez. Neki alairta. Amugy a torvenyes kotelesseget teljesitette.
En XY-al kellett elintezzem. Ugy par nap alatt megvolt az orom.

Jenovel is volt egy majdnem hasonlo esetem, de benne en akkor pozitivan csalodtam.
Kozvetlen volt, normalisan beszelt velem, mintha egy focicsapatban rugnank a bort.
Kb 2 evre ra, valami aprosag miatt ujbol kellett valamiert talalkozzak vele, es emlekezett ram, es a problemamra, pedig szamara atlagos szemely atlagos problema voltam.

Attol, hogy o (Jeno) szerintem korruptabb volt (szemely szerint nekem nem volt ilyen tapasztalatom vele), Buntanal sokkal jobb munkat vegzett.
Varom az on tapasztalatait is.
avatar
zufoka
2016-06-12 14:37:39
Kedves Katalin!
Kedves Katalin! Hétfőn, mikor megírtam, hogy az embereknek elegük van Verestóyból meg Szász Jenőből, akkor azzal támadtak, hogy ejsze a Bunta embere vagyok, hogy ilyeneket írok. Kedden a piacon találkoztam egy RMDSZ-es tanácsossal, aki azzal gyanúsított meg, hogy Gálfinak kampányoltam.
Most jössz te, lepöcsözöl, s kideríted, hogy Verestóy pénzel. Szóval egy hét alatt mindenki pénzelt, csak ne mondjátok meg az asszonynak, mert otthon nem adtam le egy banit sem, mind kurvákra, piára és drogra költöttem el az összes pénzt.
Azt nem tagadom, hogy pöcs vagyok, s bizonyítékul egyúttal meg is kérdem, miért van az, hogy ebben a poshadt kisvárosban azok, akik csicskásai valakinek, mint te, folyamatosan támadnak mindenkit, aki nem ugyanannak a valakinek a csicskása. Tegyük fel, hogy én Verestóynak vagyok a seggnyalója, amint állítod, hát akkor mi nem testvérek vagyunk a seggnyalásban? Nem ugyanannak a szakszervezetnek vagyunk tagjai? Miért rágjuk egymást, ahelyett, hogy összefognánk, mi pöcsök?
avatar
Katalin_f
2016-06-16 09:54:31
re: Kedves Katalin!
Mert én se pöcs, se senkinek az embere nem vagyok, én csupán a józan eszem és az elveim után, megelégelve amit lefolytattak-folytattatok a kampányba kinyílvánítom véleményem. Én ha valakivel összefognék az senki embere nem lenne ezek közül (Szász vagy Verestoy) az az összefogást, a józan észt és a magyar kisebbséget pártoló-erősítő személy lenne. Sajnos kihaló félben levő faj Udvarhelyen.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."