Jó fiú voltál? Itt egy kis plusz nyugdíj

A nyugdíj mellett pluszjárandóságban részesülnek a polgármesterek, alpolgármesterek, megyei tanácselnökök és megyeitanács-alelnökök.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

parlament szavazas
A kép illusztráció.
szerkesztoÍRTA: UH.RO/AGERPRES/TRANSINDEX
2018. június 08., 12:02
0 hozzászólás. 

Jóváhagyta szerdán a közigazgatási törvénykönyv kidolgozásával megbízott parlamenti különbizottság azt a javaslatot, amelynek értelmében az öregségi nyugdíj mellett pluszjárandóságban részesülnének a polgármesterek, alpolgármesterek, megyei tanácselnökök és megyeitanács-alelnökök, amennyiben ebben a minőségükben nem született ellenük jogerős bírósági ítélet korrupciós bűncselekmények miatt.

A rendelkezés az 1992-től kezdődően megválasztott elöljárókra lenne érvényes. A járandóságot az öregségi nyugdíj odaítélésének dátumától folyósítanák azoknak az elöljáróknak, akiknek lejárt a mandátumuk, és nem vállalnak újabb megbízatást. A javaslat szerint nem részesülhetnek a juttatásból azok a polgármesterek, alpolgármesterek, megyei tanácselnökök és megyeitanács-alelnökök, akiket jogerősen elítéltek tisztségük gyakorlása közben elkövetett korrupciós bűncselekmények miatt.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."