Országos » Gazdaság

A kormány nem támogatja az adócsökkentést

A kormány nem támogatja az egységes adókulcs csökkentését, nyilatkozta Gheorghe Ialomiţianu pénzügyminiszter kedden, miután a szenátus megszavazta, hogy azt 16-ról 10 százalékra csökkentsék.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
penzpenzpenz

Kifizeti neked az állam a kamatot

Nem csak fiataloknak lesz elérhető az új kedvezményes...
buszallomas

Ha csütörtökön buszozol az országban, erre figyelj!

Tüntetéssel fenyegetőznek a fuvarozók, ha nem kapják...
ANAF

Adókedvezménnyel kecsegtet az ANAF

Karácsonyra és Húsvétra is marad pénzük azoknak,...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. november 25., 08:01
0 hozzászólás. 


A pénzügyminiszter hangsúlyozta, a kormány kidolgozta a pénzügyi-költségvetési stratégiát, és most dolgozik a 2011-es költségvetés tervezetén, és mindkettőben a 16 százalékos adókulcsra épít úgy a jövedelemadó, mint a profitadó esetében - írja a manna.ro.

Arra a felvetésre, hogy a most elfogadott jogszabály kezdeményezői között Ion Ariton gazdasági miniszter is szerepel, azt felelte: várjuk ki a végső szavazást a képviselőházban. A pénzügyminiszter meg van győződve róla, hogy az alsóház elutasítja a módosítást.

A 2011-es költségvetés tervezete azután kerül a parlament elé, hogy az elfogadta a kidolgozásának alapjául szolgáló törvényeket, főként a nyugdíjtörvényt és a közalkalmazottak egységes bérezéséről szóló törvényt.

A szenátus kedden 45 támogató, 31 ellenszavazattal és 8 tartózkodással elfogadta a demokrata-liberális honatyák kezdeményezését, amely tíz százalékra csökkentené az eddig 16 százalékos egységes adókulcsot.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."