Gazdaság » Pénz

Pénzdíjas esettanulmány versenyt hirdet az OTP Bank

Négy mesterség szakembereit várja csapatokban az OTP egy nem mindennapi versenyre. Csak jónak kell lenned és 5000 eurót vihetsz haza.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Joseph Seroussi fotó: Forbes

Lánya örökli Seroussi vagyonát

A szudáni származású üzletember június végén hunyt...
A könyvelők sem értenek mindenben egyet | A szerző fotói

Hány ember kell egy villanykörte kicseréléséhez Romániában?

És hány papír! A 2018-ra ereszkedett adóhomályból...
fotó: Csáki Jenő

Elkelne még 900 lej havonta?

Akár évi 10 ezer lej támogatásban részesülhetsz, ha...

erdelypitch2
A kép illusztráció.
szerkesztoÍRTA: SZÁSZ ATTILA
2017. október 16., 13:11
0 hozzászólás. 

Erdély Pitch 2017 címmel hirdet esettanulmány versenyt az OTP Bank, melynek lényege, hogy négy szakma képviselőiből összeálló csapatoknak három fordulóban olyan feladatokat kell megoldaniuk, melyek kis- és középvállalkozók, illetve önkormányzatok munkáját segíthetik majd a jövőben.

A feladatok pontos leírását természetesen nem közölték előre, de Farkas Csilla, a bank egyik PR szakembere sajtótájékoztatón elárulta, hogy mindhárom feladatban szükség lesz az összes csapattag tudására és főleg kreativitására. Az elképzelés szerint a feladatok mai, életszerű problémákat vetnek fel, és ezekre kell megoldást találni.

Az Erdély Pitch 2017-re ötfős csapatok jelentkezését várják, melyekben kell lennie egy közgazdásznak, egy marketingesnek, egy programozónak és egy reklámgrafikusnak (art director) - valamelyik területről természetesen két személy is lehet. Fontos tudnivaló, hogy a versenyben való részvételhez nem diplomát, végzettséget vagy munkahelyet várnak el, hanem szaktudást, így akár pályakezdők, egyetemisták, de az adott szakmában régóta dolgozók is részt vehetnek.

A csapatok egy szabadon választott romániai települést fognak képviselni (egy települést több csapat is képviselhet), illetve minden csapatnak egy civil szervezetet is meg kell neveznie - amennyiben a csapat nyer, az általuk választott civil szervezet is díjat kap.

Ötezer euró

Ez az összeg a verseny fődíja, amit a győztes csapat zsebelhet be, ezen felül az általuk választott alapítvány további 3000 euró összegű támogatást kap. Nyilván, ha egy alapítvány jelentkezik egy csapattal, akkor a teljes 8000 eurós keretet elviheti.

A verseny első két fordulója online zajlik, minden feladat megoldásaként két állományt kell beküldeni: egy maximum 3 perces videó összefoglalót és egy szöveges kidolgozást - a videókat közzéteszik a verseny honlapján. A döntőben a csapatok képviselői a bukaresti OK Center-ben mutatják be a pályamunkájukat, amit egy szakmai zsűri a helyszínen értékel.

A csapatoknak 2017. október 22-én éjfélig kell regisztrálniuk a http://erdelypitch.transindex.ro/ honlapon, az első forduló feladatát már másnap megkapják, majd a november 25-i döntő bemutatóig 4-7 nap áll rendelkezésükre az egyes feladatok megoldására.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."