Gazdaság » Trendek

Mutasd a kirakatod, reklámot kapsz érte!

Mutatós, otthonos, klasszikus vagy éppen modern? Mindegy a stílus, csak szép legyen: jelentkezz nálunk a kirakatoddal, mi jutalmazunk. Kattints a részletekért.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
A nagy kérdés fotó: Dávid Anna Júlia

Átjut-e a csiga az autópályán?

Legyen egy jó sztorid, különböztesd meg magad a...
fotó: Dávid Anna Júlia

Képzeljenek el egy kamrát és egy háziasszonyt!

Mihez kell, hogy értsen egy IT igazgató a Merkúrnál?...
fotók: Melinda Instal

Fűteni fűvel-fával lehet – de leginkább ésszel érdemes

Napjainkban az épületgépészet nagyon előkelő helyet...

A te kirakatod milyen lett az idén?
A te kirakatod milyen lett az idén?
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. november 29., 11:40
0 hozzászólás. 

Kedves üzlettulajdonos! Keressük az év legszebben kidíszített ünnepi kirakatát. Ha úgy érzed, sok munkát fektettél a boltod ünnepiesítésébe, de megérte, mert jól sikerült, nevezd be a kirakatod versenyünkbe december 16-ig.

Gyorsan megy, egy perc az egész:

ezen az űrlapon add meg a neved és elérhetőséged, s mi majd megkeresünk, egyeztetni, hogy mikor a legalkalmasabb, hogy fotózni jöjjünk. Az egész nem kerül Neked semmibe, ingyen van, sőt, még nyerhetsz is egy hónapnyi ingyenes reklámhelyet az uh.ro-n, ha a szakmai zsűrink, vagy a december 26-30 között zajló közönségszavazásban résztvevő olvasótáborunk a Te kirakatod találja a legszebbnek.

És, hogy miért jó ez Neked?

Egyrészt, mert kirakatodat már nem csak az utcán, hanem az Interneten is nézegethetik, neked meg dagadhat a melled a büszkeségtől. Másrészt meg, ha igazán ügyes voltál, közel 400 euró értékben kapsz reklámhelyet az uh.ro-n.

Tudod, az a reklám, amire mindig mondták, hogy költeni kéne, de valahogy sosem fért bele - most ingyen próbálhatod ki.

Ráadásul nem az oldal egy eldugott sarkában fog majd virítani a reklámod, hanem a két legerősebb pozícióban. A 940 x 120 pixel méretű Under menü reklámfelület mind elhelyezése, mind mérete miatt az egyik leghatékonyabb reklámhely, míg a 300 x 600 pixeles Super billboard arra törekszik, hogy erős, nagy, látványos, kikerülhetetlen megjelenést biztosítson a hirdetőnek.

A reklámhelyeinkről olvashatsz még a zebramedia.ro oldalon, közben pedig véglegesítsd a kirakatod, és nevezz be a versenybe az http://uh.ro/kirakatverseny oldalon. Várunk!

Jaj, és majdnem elfelejtettük, eredményhirdetésre 2017. január 10-én kerül sor.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."